Sådan Clean Shower Tiles

December 26

Sæbe og hårdt vand bygge op på din bruser fliser kan gøre dem grå og beskidte leder selvom du lige renset dem. Hårdt vand er svært på grund af calcium i vandet, der forårsager farvning, der lægger til dine fliser. Sæbeskum er sæbevand rest, der er tilbage fra brugen af ​​sæbe i din bruser. Fjernelse disse kan tage timers hårdt skrubbe eller 10 korte minutter med disse tips.

Instruktioner

Sådan Clean Shower Fliser

1 Sæt handsker på hænderne, før du begynder. Brug våd klud til at tørre over en 2 fod med 2 mund område af din bruser fliser. Dette fugter sæbe og calcium, så det er løst nok til at fjerne.

2 Spray en generøs mængde af din natriumhypochlorit renere på det område, du afdæmpet, og lad sidde i 1 minut. Dette gør det muligt agenter i blød i og fortsætte med at løsne snavs.

3 Børst området rask med din tandbørste i ca. 10 sekunder på hver flise. Dette fjerner ophobning af hårdt vand og sæbe ved manuel kraft. Du behøver ikke at skrubbe hårdt, bare bruge cirkulære bevægelser over 1 flise ad gangen. Sørg for at ramme fuger i mellem så godt.

4 Tør det område, du lige rengøres med din fugtig klud. Dette fjerner snavs og ophobes før det kan tørre igen på overfladen. Spray området ned med vandflaske og lad tørre naturligt. Gentag denne proces på hver 2 fod med 2 mund området, indtil hele din bruser er ren. Afhængig af størrelsen på bruser område, kan dette tage fra 10 minutter til 2 timer.

TIPS

  • Natrium hydrochlorid kan findes ved en koncentration 6 procent i de fleste blegemidler og Mean Green produkter. Bleach er ikke foreslået at bruge, da røgen kan være giftig, og væsken er ætsende. Brug altid handsker, når du bruger en sæbe beregnet til at spise væk snavs eller meldug. Hvis du ikke ønsker at bruge kemikalier til at rense med, kan du altid bruge den trofaste alternativ Mr. Clean Magic Eraser fugtet at tørre over hele området. Dette er lige så effektive og har ingen lugt, og bevirker på korrosion på huden under brug.
  • Ved brug af kemikalier af nogen art, altid bruge ordentlig ventilation. Åbn et vindue eller tænde en ventilator til at sprede dufte, mens du arbejder.

relaterede artikler