Sådan Udbrede & Grow Sugar Cane

February 14

Sådan Udbrede & Grow Sugar Cane


Sukkerrør (Saccharum officinarum L.) er en hårdfør græs meget gerne bambus. Det kan hæves til pynt, og du kan også fratage stilke og tygge de fibrøse indmad til at få deres søde saft. Det er nemt at dyrke sukkerrør, alt det virkelig har behov for det vand og et varmt klima. Hvis din lokale planteskole eller havecenter ikke lagerfører sukkerrør, kan du plante sukkerrør, at du køber frisk på etniske markeder - når du har sukkerrør udbrede mere fra eksisterende lager.

Instruktioner

Sådan Udbrede Sugar Cane

1 Vælg stilke, der er 5 inches lang og har mindst en ring; det er her de nye skud udvikle sig.

2 Bland pottemuld og sand i en nogenlunde 3-til-1 forhold. Dette behøver ikke at være nær nøjagtig, sandet bare hjælper med dræning.

3 Fyld en 6- til 10-tommer gryde lidt over halvt fyldt med pottemuld og sand blanding.

4 Læg sukkerrør skyde i potten vandret, og dække det med et lag pottemuld og sand.

5 Vand sukkerrør godt, men ikke mætte jorden mix.

6 Placer en plasticpose over gryden og sæt den i et varmt sted, ligesom toppen af dit køleskab. Hold sukkerrør fugtig, og du bør se spirer skyder op i omkring 3 uger.

Sådan Grow Sugar Cane

7 Plant sukkerrør i en varm plet med masser af dræning. Sukkerrør ikke lide temperaturer under 64 grader F, så hvis du bor i et meget køligt klima, voksende sukkerrør i potter indendørs kan være din bedste satsning.

8 Vand din sukkerrør godt. Må ikke lægges i blød, men det holde jorden fugtig. Stikke en finger ind i snavs. Hvis det ikke er fugtigt i mindst 1 tomme under jorden, din sukkerrør brug for vand.

9 Høst toppen af sukkerrør planter, når de når 40 inches høj. Hak ned stilke, strip off bladene, og tygge på dem for at få den søde saft, men ikke sluge fibrene.

TIPS

  • Brug sukkerrør til at lave mad med en naturlig, kemisk-fri sødestof.
  • Ifølge Backyard Gardener, sukkerrør er hårdfør i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 9 og 10.
  • Må ikke plante sukkerrør hvor børnene leger, eller der er en masse mund trafik - bladene er meget skarpe.

relaterede artikler