Hjemmelavet Blanding Clean Mold i en bruser

January 26

Problematisk bruser skimmel kan være vanskeligt at fjerne, kort af neddypning fliser og fuger i blegemiddel; men du har en stærk alternativ hjælp hjemmelavede ingredienser. Korrekt ren mug i dit brusebad ved hjælp af din hjemmelavede løgnehistorie, en stærk børstebesatte krat pensel, en tandbørste og en ren klud. Ved blanding forbindelser og kemikalier, aldrig kombinere blegemiddel med eddike, ammoniak eller toiletkumme renere. Blanding af disse stoffer kan frembringe toksiske og potentielt dødelige dampe.

Mold Remover

Når skimmel og meldug har gjort et hjem i dit brusebad, skal du fjerne det hurtigt. Denne opskrift er især effektiv til brug på fuger og fliser. Opret en kraftfuld skimmel-sprænge formel ved at kombinere ½ kop bagepulver, 1/3 kop ammoniak, og ¼ kop hvid eddike med 7 kopper vand. Kombiner blandingen i en stor spand, hæld den derefter i en sprayflaske hjælp af en tragt. Sprøjteblanding direkte på mug og lad det sætte ca. fem minutter. Scrub kraftigt med en krat pensel eller en tandbørste, hvis støbeformen er i en stram område. Skylleopløsning med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Kombiner ene side hydrogenperoxid med to dele vand i en sprayflaske for en hjemmelavet, ikke-toksisk skimmel-rengøring alternativ. Spray løsning på alle områder med skimmel og lad indstillet i en time. Let krat de områder og skyl. Gentag om nødvendigt.

En anden ugiftige behandling er at ramme formen med lige eddike. Gnid med skurebørste og skyl. Hvis skimmel og meldug pletter er særligt stædig, bland en del eddike med to dele Borax eller bagepulver. Brug din scrub pensel eller tandbørste til at fjerne pletter.

Mold Forebyggelse

Ønsker ikke mug at danne i din bruser? Opret en blanding til at holde formen i skak. Hurtigt rense din bad efter hver brug med et par sprøjt af en alkohol og vand løsning. Bland 1/3 kop sprit med en kop vand i en sprayflaske. Opbevar flasken i dit brusebad og spritz vægge, hjørner, gulv og dør efter du brusebad, ingen skylning nødvendig. Løsningen vil forhindre mug fra formning.

Brug en ugentlig bruser renere at holde din bruser skimmel gratis. Kombiner 2 kopper varmt vand med ½ kop eddike, 1 spsk. opvaskemiddel og 1 spsk. Borax. Spray blandingen i dit brusebad og bruge en scrub børste og klud til at rengøre vægge, gulv og inventar.

En anden mulighed for at holde formen væk og dit brusebad mousserende ren er at blande en kop hvid eddike med 2 spsk. generisk opvaskemaskine afspændingsmiddel i en 32 ounce sprayflaske. Når du tilføjer din afspændingsmiddel og eddike, fylde resten af ​​flasken med vand. Spritz bruser dagligt, ingen skylning nødvendig.


relaterede artikler