Mest billig badekar omgiver

September 15

Du har flere muligheder for at overveje, når det besluttes at installere en balje surround. Materiale valgmuligheder omfatter omgiver fremstillet af akryl, plast, vinyl, glasfiber, marmor, træ eller granit. Priserne på badekar omgiver kan variere fra omkring $ 100 til mere end $ 1.000.

Valg af badekar Udseende

Gøre nogle forskning for at bestemme de visuelle og materielle muligheder, du ønsker din surround at have. Beslutninger af farve, finish mønster, stil og antal stykker spille en vigtig rolle i jagten på den billigste surround. Akryl omgiver er generelt den billigste løsning.

Hvem vil Installer Surround

Vurdere situationen til at afgøre, om projektet af badekar surround anlæg vil være en gør-det-selv projekt, eller om du vil trække nogen til at installere det for dig. Afslutning af arbejdet selv kan være billigere, men din situation kan kræve ekspertise en professionel.

Overveje enhver pris

Omfatter udgifter til leverancer, der er nødvendige for installation af surround ind i dit budget. andre end selve surround Leverancer kan omfatte caulk, vandhane, søm, skruer, Backer bord, fuger og VVS forsyninger.

Sammenlign

Når man overvejer en gør-det-selv projekt, tjek lokale forhandlere og sammenligne priser. (Priserne varierer alt efter placering, og tid af året.) Hvis du bruger en entreprenør, spørg flere kandidater til pristilbud inden der træffes afgørelse om en tjeneste.


relaterede artikler