Sådan Clean Moss

November 29

Sådan Clean Moss


Moss kan leve på forskellige overflader omkring huset: tage, dæk, fortove, græsplæner, træer og buske. Moss gør området synes usoigneret og grimme. Moss kan også nedbryde byggematerialer eller konkurrere med turfgrass på plænen. Rengøring mos involverer fysisk fjernelse, kemisk behandling eller en kombination af de to. Simpelthen at trække eller børstning off mos undertiden effektivt kan løse problemet. For mere alvorlige mos problemer, kunne kemiske produkter hjælpe dig slippe af væksten.

Instruktioner

Lawn

1 Brug en plejl typen vertikalskærer til at gå over græsplænen i det tidlige forår. Denne maskine, som ofte er til rådighed til leje fra havecentre, kan fjerne omkring 75 procent af mos.

2 Gød plænen med en hastighed på 2 lbs. af kvælstof pr 1000 kvadratfod i foråret. Dette tilskynder græs til at vokse tæt, konkurrerer med mos.

3 Anvend mos kontrol produkter, der indeholder jern-, zink- eller kobberforbindelser som den aktive bestanddel. Jernforbindelser dræber mos samtidig med at græsset vokse hurtigere og synes sundere. Vær forsigtig, men da disse produkter også kan plette beton og andre overflader. Kobber og zinkforbindelser ikke plette overflader, men arbejder langsomt og kan beskadige græsser. Andre mos kontrol produkter omfatter cryptocidal sæber og ammoniumsulfat. Følg producentens anvisninger nøje som anvendelsesmetoder varierer fra produkt til produkt.

Træer, Buske og Bygning Overflader

4 Brug dine hænder til at trække mos fra overfladen, hvor den vokser. Brug en stiv skub børste, stålbørste eller flade kanter skovl på tage, dæk og fortove.

5 Brug en højtryksspuler til at fjerne mos fra solide træer og bygninger. For træer, gør det om vinteren, når de er i dvale for at minimere skaden.

6 Brug kemikalier til at dræbe mos, der er tilbage. På træer og buske, bruge kobber sulfat eller kalk svovl i vinterdvale periode. På tage, dæk og fortove, bruge zink strimler, kaliumsalte, zink sulfat, zinkchlorid, kobber eller blegemiddel. Følg produkt etiketten retninger for at sikre, at den kemiske ikke vil skade det område, det behandler.

TIPS

  • For at forhindre mos i at komme tilbage, fjerne objekter, der blokerer sollys, fordi mos trives i skraverede områder.
  • Fjern organisk affald såsom blade og grene fra bygge overflader for at minimere fugt opbevaring og maksimere solen, at skabe betingelser, ugunstige for mos vækst.
  • Brug ikke højtryksspuler til at fjerne mos fra sarte planter.

relaterede artikler