Hvorfor mit Cement har mørke pletter i det som det er Tørring?

December 18

Hvorfor mit Cement har mørke pletter i det som det er Tørring?


Beton er et forholdsvis ligetil blanding af cement, sand og vand, der anvendes i indkørsler, kælder plader, fortove og endda gader. Mens det generelt hærder på en ensartet måde, nogle gange cement vil have mørke plamager, der vises på overfladen som de materielle hærder eller tørrer. Der er mange grunde til dette, der spænder fra efterbehandling metoder til blande metoder og specifikke ingredienser.

blanding

En af de mest almindelige årsager til cement at have forskellige farvede områder under hærdningsprocessen er, at cementen blev blandet forskelligt i én batch versus en anden. Det kunne have været en ekstra 15 minutter af hærdning, lidt ekstra sand, lidt ekstra cement eller noget andet, men hvis blandingen er slukket ved selv en lille smule, kan det forårsage misfarvning som de konkrete kur over ugen.

overskydende vand

For meget vand er en anden almindelig årsag til, at cement blandinger tage på mørke plamager under tørringen fase. Efterhånden som vandet fordamper til overfladen og opsuger ind i cement, der er en ingrediens i beton, det efterlader mørkere pletter hvor cementen indeholder mere fugt. Disse vil falme med tiden, da vandet til sidst opsuger ind eller fordamper ud af pladen.

Fugtighed

Hvis du bor i et tropisk afsnit af verden eller har en høj luftfugtighed rating, kan det undertiden påvirke tørretiden af ​​cement. Som følge heraf vandet tager længere tid at fordampe og suge ind i forskellige elementer inden betonen, efterlader mørke pletter ligner dem, der vises, når overskydende vand er til stede i blandingen.

Drikkevand Versus Grundvand

Tilstedeværelsen af ​​ekstra mineraler i den samlede blanding kan skabe lysere sektioner, kontrast mod de mørkere dele af cement blandet med betonen. Derfor færdig beton altid bør blandes med drikkevand i stedet for grundvand, så du kan styre tilstedeværelsen af ​​mineraler i den samlede cement blanding. For mange ekstra mineraler kan plette farven af ​​betonen, når det hærder.


relaterede artikler