Hvordan laver slibestøv Filler pasta til en egetræsgulv

March 7

Selv indsamle savsmuld bruge til træ fyldstof skaber en nær skelnes patch til enhver borede hul, forkert at gøre dette savsmuld fyldstof, uanset hvilken type træ, du arbejder med, vil resultere i en off-skygge kit synlig efter efterbehandling. Fordi savsmuld kit består af et stof hårdere end den omgivende træ, når dette kit tørrer, vil du finde det umuligt at få det ud. Det betyder, at du skal få det rigtige. Fordi eg består af forskellige røde og hvide træ patches, kan du ikke råd til at få farven mix forkert. Selvom korrekt skabe denne kit kræver trial-and-error test, vil resultatet for dit træ projekt skaber en nær uidentificerbare patchwork for enhver borede hul.

Instruktioner

1 Hæld en ært dråbe trælim på papir skrot.

2 Vælg nogle savsmuld, vælge rød, hvid eller en blanding, afhængigt af det hul, du ønsker at lappe. Dit mål bør ikke matchende korn - bare skyggen af ​​træet.

3 Bland savsmuld ind i lim, indtil du har et forhold, der synes at være langt mere savsmuld end lim og konsistensen involverer stumper af synlige savsmuld stikning sammen. Du bør ikke have nogen synlig lim, fordi det hele skal blandes sammen med støvet.

4 Bor et hul ind i skrot træ ved hjælp af boremaskine monteret med boret. Bor kun til en dybde på ca. en sekstendedel af en tomme.

5 blive smallere savsmuldet ind i hullet.

6 udjævne fyldstof med spidsen af din finger, straks rense din finger med fugtig klud. Tillad savsmuld tørre i 12 til 24 timer.

7 Sand skrot træ med sandpapir.

8 Efterse affaldstræ, afgøre, om du kan lide farven match og forholdet mellem støv at lime. For eg, vil farven synes "off", hvis du har valgt for meget rød eller for meget hvidt savsmuld, men det vil også synes "off", hvis du har for meget lim. Lim vises pastaagtige hvide, der kan synes at matche den hvide træ, men det vil ikke matcher de røde dele af dit træ.

9 Praksis påfyldning huller i affaldstræ, indtil du føler dig komfortabel blande savsmuld på det rigtige forhold til dit projekt.

TIPS

  • Brug ikke en spartel med savsmuld, fordi det hele tiden vil trække støv ud af hullet og på tværs af overfladen af ​​træet. Brug din finger, men rense din hud med det samme, fordi savsmuld fyldstof tørrer hårdt og er endnu sværere at komme ud.

relaterede artikler