Sådan Tør en Pumpkin Tree

November 25

Solanum integrifolium, eller "græskar træ," tilføjer visuel interesse for haver i det tidlige efterår med deres usædvanlige, 2-tommer-dækkende frugt, der ligner små græskar. På trods af deres fælles navn, græskar træer er ikke græskar eller squash, men faktisk miniature auberginer med en lys rødlig-orange farve. Frugten vises langs en serie af fire-mund-høj, mørk lilla stilke i forsommeren og modnes fra lys grøn til deres underskrift rødlig nuance på blot et par uger. Efteråret blomsterdekorationer drage fordel af den usædvanlige udseende græskar træ stængler, men det er bedst at tørre frugt, før du bruger dem til at holde dem ser deres bedste.

Instruktioner

1 Sæt på handsker før du arbejder med græskar træ planter, da mange mennesker udvikler en hudreaktion ved berøring af stængler og blade.

2 Grip stilkene halvvejs mellem basen og spidsen. Sever stilke ca 3 til 4 inches fra bunden ved hjælp af bypass saks.

3 Træk bladene fra hver stængel indtil lige frugten forbliver. Kassér bladene i en kompostbunke eller grøn affaldsspand.

4 Bundle stilkene i grupper på tre. Bind stilkene nær centrum brug af tykt sejlgarn. Efterlad en 3-fods lange del af sejlgarn knyttet til hvert bundt til at hænge dem.

5 Sæt den frugter ende af stilkene inde i en stor papir indkøbspose for at beskytte dem mod lys, mens de tørrer. Fastgør den åbne ende af posen omkring stilkene med sejlgarn.

6 Hæng sække græskar træ stængler på et køligt, tørt sted, væk fra direkte sollys. Tør dem i tre til fire uger. Test tørhed af frugten ved at trykke dem med en negl. Lyt til en hård, hul lyd indikerer grundig tørring.

TIPS

  • Opbevar tørrede græskar træ stængler i en papirpose efter brug dem for at holde dem ser godt ud.

relaterede artikler