Sådan Paint en Glider Chair

August 7

Sådan Paint en Glider Chair


Hvis den eksisterende maling på dit svævefly stol er gammel og beskadiget, vil et nyt lag maling bidrage til at gøre din stol ser nye igen. Hvis på den anden side malingen simpelthen sammenstød med din nuværende indretning, så den nye maling job vil hjælpe stolen blanding i bedre, at blive en del af udseendet af det rum, hvor den er placeret. Uanset årsagen til at male dit svævefly stol, selve processen er ikke anderledes end at male noget andet møbel.

Instruktioner

1 Placer en dråbe klud på gulvet i et godt ventileret arbejdsområde stor nok til at holde stolen med plads til at bevæge sig frit rundt i møbel. Placer stolen på midten af ​​dråben klud.

2 Snør stropperne om eventuelle sædehynder og fjerne dem fra stolen. Fjern den øverste del af stolen, sædet af stolen, stolen ryg og arme fra svævefly bunden ved hjælp af en skruetrækker.

3 Tag en respirator og sand stolen overflade ved hjælp af en medium sandpapir korn til at fjerne enhver skrælning maling og blank finish, samt at skabe en ru tekstur for forbedret maling vedhæftning. Tør den slebne overflade med en tack klud for at fjerne støv.

4 Dæk stol med et lag primer maling. Brug en mini rulle til at dække de flade områder af stolen med primeren, let overlappende slag af primeren at undgå at skabe synlige lap linjer i primeren overflade. Skift til en 1-1 / 2 tommer pensel til dækning af stol spindler eller mindre områder, som rullen ikke kan nå. Vent til primeren tørre, før du fortsætter. Tørretider varierer efter primer fabrikanten og kan tage alt fra to timer til en fuld nat. Tjek producentens anvisninger for gennemsnitlige tørretid.

5 Påfør et lag topcoat maling over primer overflade på stolen. Brug den samme dækning proces og værktøjer bruges med primeren. Påfør to lag topcoat, så den første tørre i ca. to timer før maling andet. Det ekstra lag sikrer fuldstændig dækning samt at sikre, at lag primer er helt skjult. Brug en topcoat af den samme base type som din primer: oliebaseret topcoat til oliebaseret primer, vandbaseret topcoat til en vandbaseret primer. Lad det sidste lag af maling tørre i 48 timer før genmontering flyet stol og erstatning af hynder til brug.