Hvad er en Curtain Panel?

February 16

Hvad er en Curtain Panel?


En gardin panel er en enkelt gardin sektion, der kan anvendes alene i nogle vindue behandlingssituationer eller med andre paneler til at skabe en fyldigere look eller flere funktionelle virkninger. Curtain producenternes mærkning kan være vildledende tider, så det er vigtigt at bemærke, præcis, hvad pakken indeholder, da mange gardiner er nu solgt som enkelte paneler i stedet for komplette sæt, hvilket gør det lettere at skabe forskellige kombinationer uden at have en ulige panel tilovers.

Måling for Curtain Paneler

At bestemme, hvor mange paneler du får brug for en bestemt gardin behandling betyder at bestemme type vindue du har, den effekt, du er ved at oprette, og hvordan panelerne skal hænges. Vinduer sat i tynde vægge, som undertiden findes i fremstillede boliger, nødvendiggøre installere hardwaren direkte i vægplads over vinduesrammen, mens der i ældre huse, dybtliggende vinduer tilbyder masser af plads langs begge indersiden og ydersiden af rammer. For gardiner hang udenfor vinduesrammen, måle fra hvor du vil toppen af ​​gardinet til at hænge på sin nederste kant, samt fra den ene ende af gardinstang til de andre, eller flere inches ud over højre og venstre side af vindue. Når hængende vinduer inden for rammerne af en dyb vindue, såsom ses ofte i vintage hjem, måle fra indersiden toppen af ​​rammen på indersiden bund, og indersiden venstre mod højre, hvis du ønsker at spille op vinduets funktioner.

Hvad skal du se efter

Dagens gardin paneler sælges i flere standard længder til at rumme næsten enhver vindue størrelse. Disse omfatter 45, 54, 63, 72 og 84 inches. De to mest grundlæggende stilarter er stang-lomme, med enkelt eller dobbelt lommer i toppen, der er simpelthen gled på en stang, eller fane-top, som er hængt på samme måde fra en stang, men efterlade huller mellem fanerne. Disse er bedre egnet til at blive parret med en dekorativ stang, mens stang-pocket stilarter skjule stangen helt i de fleste tilfælde. Andre gardin panel stilarter har store lægge, eller huller, der glider over stangen. Igen, denne stil efterlader en god portion af stangen udsat for, så det er vigtigt at vælge en dekorativ én.

Variationer

Curtain paneler er også ofte sælges i par med vedhæftede sengeforhæng og omfatter ofte tie-backs, som er tynde strimler af matchende stof til at trække gardinerne tilbage for at holde dem delvist åbnet. Nogle stang-lomme gardin paneler har to lommer, som giver dig en vis fleksibilitet med hensyn til, hvor meget ekstra stof, du har i hver ende. Du kan bruge den øverste lomme for at tilføje ekstra bund længde, eller bruge den anden lomme for at skabe en fyldigere udseende i toppen af ​​panelet. Købe individuelle gardin paneler giver dig flere muligheder, når der beskæftiger sig med meget brede vinduer, eller hvis du ønsker et fyldigere look i en meget smalt vindue.

Kom Creative

Mere udførlige vinduet behandlinger omfatter lagdeling, der indebærer anvendelse af mere end en gardinstang, og drapering, eller indpakning lange gardin paneler omkring en dekorativ stang til at skabe en blød luftigt look. En enkelt panel af et andet stof, mønster eller komplementære farve kan også draperet over et par traditionelt hang gardin paneler til at skabe en mere formel, afbalanceret look. Ekstra paneler kan skabe illusionen at et vindue er større end den er ved at måle flere inches over sine ydre kanter, eller et enkelt panel kan hænges et smalt vindue og holdes trukket til den ene side for en mere afslappet look.


relaterede artikler