Sådan Fix en kort i en sprinkler system

May 9

Sådan Fix en kort i en sprinkler system


Sprinklersystemer er afhængige af en række særlige tråde, der sender et elektrisk signal fra timeren til ventilerne. Dette signal tænder ventilerne til og fra, styre strømmen af ​​vand til individuelle sprinkler zoner. Disse ledninger er farvekodede til brugervenlighed, og er generelt vandtæt. Hvis en ledning bliver beskadiget, kan det kort ud forbindelsen på denne linje. Reparation af en kortsluttet sprinkler linje kræver, at du installere en ny tråd i stedet.

Instruktioner

1 Indstil din timer til "test" position til at køre hver zone i 30 sekunder. Se sprinklere for at se, hvilken zone tænder ikke ordentligt. Dette er den zone, der kræver reparation.

2 Indstil sprinkler timeren til "off" position, og tag timeren fra vekselstrøm stikkontakt.

3 Åbn sprinkler styre-timeren for at blotlægge serie af farvede ledninger forbundet inde. Hver zone er afhængig af en enkelt hvid ledning til jordforbindelsen, og en enkelt farvet ledning for hver zone. Numrene zone er markeret ved siden af ​​hver farvet tråd.

4 Sæt en skruetrækker i den skrue, der holder den beskadigede ledning for zonen nummer observeret som brudt. For eksempel, skru den røde ledning fra zone 1, hvis den første zone ikke tændes korrekt.

5 Fjern ledningen fra den beskadigede zone.

6 Åbn sprinkler manifold boksen uden for huset. Skru hætten af ​​samme farve ledning som den fjernet fra indersiden timeren kontrolenheden. Træk den ledning ud af forbindelsen cap.

7 Kør en ny sprinkler wire, fortrinsvis med samme farvet linje, fra sprinkleren timeren til manifolden boksen. Følg stien af ​​den foregående tråd bundt for nem adgang fra ende til ende.

8 Placer den ene ende af sprinkler ledning ind i det tomme slot på timeren, og drej skruen med uret for at låse den på plads.

9 Anbring den anden ende af den nye ledning i forbindelsen hætte, hvorfra den gamle ledning blev fjernet, og vride forbindelse tilbage sammen.

10 Tilslut din sprinkler timeren tilbage i stikkontakten og sæt drejeknappen til "test" for at kontrollere den nye forbindelse.

TIPS

  • Brug altid elektrisk ledning specielt markeret til i jorden sprinkler brug.
  • Aldrig arbejde på en timer sat i en stikkontakt.

relaterede artikler