Hvordan at reparere en Delta Skjald-Guard Faucet

June 23

Hvordan at reparere en Delta Skjald-Guard Faucet


Delta Faucet Co. har eksisteret siden 1950'erne og er en kendt producent af vandhaner til køkken og bad. Deltas Skjald-Guard vandhaner er designet til at beskytte dig mod potentielt farlige forbrændinger. Med en Skjald-Guard vandhane, kan du regulere vandtemperaturen ved at dreje et håndtag på vandhanen. Alle vandhaner gennemgår normal slitage over tid, så det hjælper at vide, hvordan at reparere din vandhane selv.

Instruktioner

1 Sluk for vandet ved at placere den vigtigste vandkilde og dreje ventilen, indtil du høre vandet stopper kører gennem vandlinjen.

2 Indstil en klud ned i din drain og på jorden. Den klud i afløbet vil holde dig fra at miste nogen små dele. Den klud på jorden er for dig at placere dine dele på som du fjerne dem. Dette hjælper med at gøre genmontering af vandhanen lettere.

3 Fjern hætten på enden af vandhanen håndtag ved popping det ud med en skruetrækker.

4 Tag skruen i midten af vandhanen håndtaget ved hjælp af en skruetrækker. Fjern håndtaget.

5 Fjern låsemøtrikken på forsiden af vandhanen samlingen med en tang.

6 Fjern patronen forsamling, og efterse delene for skader. Kontroller gummipakninger, fjedre og O-ringe placeret inden patronanordningen. Det kan være nødvendigt at bruge et par nåletang at fjerne nogle af de fjedre og sæler. Kig efter mærker, tårer og tegn på slid. Udskift slidte gummipakninger, fjedre og O-ringe med nye dele fra Delta vandhane reparationssæt.

7 Coat de nye dele og patronen i blikkenslager s fedt. Sæt alle delene sammen i omvendt rækkefølge, du fjernede dem.

8 Tænd for vandet igen på den vigtigste kilde. Test for at sikre, at alt fungerer korrekt.


relaterede artikler