Sådan Plant i krukker

August 10

Sådan Plant i krukker


Container havearbejde er en fantastisk måde at tilføje farve og liv til små områder. Terrasser og entryways er gode steder til keramiske krukker af blomster eller urter, fordi de ikke kræver en masse plads. Gartnere med lidt tid til vedligeholdelse kan nyde den lette keramiske plantageejere, fordi de er nemme at vedligeholde og kan flyttes rundt til straks oprette et nyt look.

Instruktioner

1 Vælg puljens størrelse. Keramiske potter kommer i mange størrelser og udseende. Vælg en pot, der vil passe ind i den plads, du har til hensigt at sætte det. For eksempel, hvis du planlægger at sætte en keramisk plantageejer i en indgangsparti, sørg for at det ikke er så stort, at det vil hindre passage. Også huske på, at store gryder holde mere jord og dermed flere næringsstoffer; små beholdere holde færre næringsstoffer og får brug for mere hyppig vedligeholdelse.

2 Opret en god jordblanding. Keramiske gryder har begrænset plads til rødderne til at vokse og trives, så det er vigtigt at bruge god jord. Lav din egen jord ved at blande lige dele af kommerciel pottemuld med spagnum eller perlite. Native jord fra din have kan have for meget ler i det og give dårlig dræning.

3 Forbered potterne. Rens beholdere med vand før fylde dem med jord. Herefter sættes en lille sten eller et kaffefilter over drænhul til at holde jorden fra at falde ud. Hvis du er plantning en stor gryde, kan du udfylde de nederste par inches med knust aluminiumsdåser eller plast mælk jugs at reducere vægten og mængden af ​​jord nødvendig.

4 Fyld potten med potteblanding forlader omkring 3 inches af plads mellem toppen af jorden og kanten af potten.

5 Plant dine planter i den ønskede placering af den keramiske pot ligesom du ville plante dem i jorden. Dernæst top off rødderne med omkring en tomme af jord blandingen og vand planterne. Overfladen niveau af jorden vil falde omkring 1/2 inch, når du vand såmaskinen.

6 Vedligehold dine keramiske krukker ved at vande dem hver anden dag, eller når den øverste tomme af jorden er tør. Mindre potter får brug for mere hyppig vanding, da de ikke har så meget jord. Brug en slange eller vanding kan hælde rent vand i planter, og stoppe, når vandet begynder at strømme ud af drænhul.

TIPS

  • Vand dine keramiske krukker om morgenen og to gange på varme, solrige dage.
  • Påfør en 1-tommer lag barkflis over pottemuld at hjælpe med at bevare fugt i varme klimaer.

relaterede artikler