Sådan Grow Grass Omkring Oak Trees

November 26

Egetræer er smukke landskab træer. Desværre, de er tunge foderautomater, kan ikke lide at have deres rødder forstyrret og skygge jorden under og omkring deres kufferter. Græs er også en tung feeder, kan lide mindst 6 timers sol om dagen og tolererer ikke klumper af blade. Det er muligt for disse to forskellige arter til at eksistere og endda trives. Tricket er at skabe en no-mow, no-græs zone under dryp linje i egetræ. Barkflis dette område for at holde ukrudtet nede og plante græs udenfor drop linje. For at spice tingene op under Egen, overveje at plante bunddække eller skygge planter ligesom Hostaer og astilbles.

Instruktioner

Sådan Grow Grass Omkring en Oak Tree

1 Spread barkflis fra bunden af træet til drop linje (hvor enden af grenene nå), normalt 4 til 6 fod fra stammen. Den barkflis bør ikke være dybere end 2 inches.

2 Fra drop linje og arbejder væk fra træet, fjerne græs og vegetation.

3 Start ved drop linje og arbejder udad, dyrke de første 1 til 2 inches af jord. Du kan bruge enhver værktøj, du er fortrolig med, fra en hård tand rake til en skovl eller rorpind. Målet er at løsne jorden (aerate) for at tillade gennemtrængning af næringsstoffer og vand. Beluftning gør det også lettere for græsfrø til at sprede deres rødder.

4 Anvend kompost, godt rådnet gylle eller gødning specielt sammensat til græs til det område, du vil såning. Den kompost og gødning bør være 1 til 2 inches tyk. Påfør gødningen efter pakke retninger.

5 Brug en udsendelse såmaskine at sprede græsfrø jævnt over den forberedte jord.

6 Vand din græsfrø dagligt i løbet af det første år. Hold jorden jævnt fugtig uden at forlade det klæg. Efter det første år, når græsset er etableret, vil græsset brug for omkring en tomme af vand hver anden dag.

TIPS

  • Plant stauder, der tåler tør skygge i mulched område under din eg tree.For en lund af egetræer og en stærkt nedtonet gård, eksperimentere med underskov buske og træer som rhododendron, azalea, dogwoods og røde knopper.
  • Du må ikke dyrke området under drop zone egetræer har lavvandede rødder, og du kan forårsage uoprettelige skader. Overvanding din egetræ i sommeren kan forårsage eg rod svamp og andre sygdomme. Du kan ofte leje broadcast såmaskiner på lokale foder butikker.

relaterede artikler