Kan du sætte et par af krydsfinerplader på oven på hinanden til niveau gulvet?

December 14

Kan du sætte et par af krydsfinerplader på oven på hinanden til niveau gulvet?


Der er en række forskellige metoder, du kan bruge til at hjælpe udjævne en undergulvet at prep det for en færdig materiale installation, såsom tæpper, fliser eller hårdttræ. Mens smallere bjælkerne eller tilføje selvnivellerende spartelmasse er to af de mest almindelige metoder, kan du også lave visse typer gulve med et andet ark af krydsfiner. Men at gøre det kræver nogle færdigheder med snedkeri og en generel viden om handel,.

lette Issues

Hvis du beskæftiger sig med en undergulvet, der kun har små dips og dale i det fra de naturlige variationer i træ, kan du ikke realistisk bruge et andet ark af krydsfiner oven på området til niveau det. I stedet bør du bruge en selvnivellerende spartelmasse til at fylde hulrum og bringe alt op til højden af ​​de høje pletter i undergulvet. Tilføjelse andet ark af krydsfiner er bare ikke realistisk, fordi det vil være for meget at udfylde de små huller.

Store Issues

Med større gulv variationer såsom sektioner, bare drop off, som i tilfælde af et hus, der er fast forkert i blød jord, kan man bruge krydsfiner til at opbygge den nedre del af gulvet. Plader skal limes og skrues ind i hinanden, men du kan opbygge den dybeste del af faldet til omkring højden af ​​eksisterende gulv, så bygge bro mellem de to med tilspidsede stykker krydsfiner, som så dækket over med selv- spartelmasse.

Art Krydsfiner

Krydsfiner er beregnet til at blive installeret i ark format, som det blev leveret fra producenten. Da det er intet mere end tynde plader af træfibre bundet sammen med harpiks og lim, hvis du prøver at skære det på en tilspidset vinkel du vil ende med at bryde båndet mellem lagene, der adskiller dem langs den tilspidsede kant. Dette ødelægger den samlede ark af krydsfiner langs det område, du bare klippe, og kan skabe fremtidige problemer, hvis du ikke lim det og skru den ned forsvarligt.

mellemlæg

Den bedste metode, hvis du beslutter gulvet skal shimmed er med trimmet-down stykker af gulvet bjælken materiale klæbet til strøerne selv. Den krydsfiner derefter installeres oven på strøerne, der er blevet jævnet med jorden med shims, så finish overflade krydsfiner til at være så niveau, som du har brug for det til at være. Man kan bruge dobbelte ark og placere tynde mellemlæg mellem arkene så godt, så længe stykkerne limes og skrues korrekt.