Hårdførhed Zones til Voksende Agave

January 20Agave (Agave Americana) er en voksagtig, saftige plante, der er hjemmehørende i Mexico. Anlægget, også kaldet århundrede anlæg og amerikanske aloe, er undsluppet dyrkning og er bredt naturaliseret i mange regioner i Europa og Afrika. Agave er begunstiget i landskaber for sin lave vedligeholdelse og evne til at trives med minimal pleje. Den saftige er hårdføre i USDA hårdførhed zoner 5 til 10.

voksende zoner

I sin oprindelige levested, agave vokser i store højder og områder med tropisk eller køligt tempereret vejr. Agave også trives lige godt i tørre tørre områder. Planterne er hårdføre i USDA zone 5 til 10, der findes i næsten alle klimatiske forhold i hele sit udbredelsesområde. Selvom agave også findes i alpine skovenes tilstand, hvor det er udsat for fugt og sne, planterne er meget tilbøjelige til at fryse skader i disse områder, i betragtning af deres store saftige blade.

Webstedet

Agave vokser bedst i områder med fuld sol, der modtager mindst seks eller flere timers direkte sol hver dag. Planten foretrækker en veldrænet, sandet, gruset jord og har tendens til at udvikle rodbrand hurtigt, når der dyrkes i tung eller dårligt drænet jord. I områder med dårlig dræning, er det bedst at plante i krukker i veldrænet pottemuld. At være saftige, agave er meget tolerante over for tørke og tilpasser sig let sur jord. Cool, frost-fri områder reducerer risikoen for skade i vinteren. Vand kun planten i sommermånederne.

Beskrivelse

De stemless planter producerer store mellemstore, grå grønne blade vokser direkte fra en basal roset. Bladene er omkring 6 fod, med en bredde på op til 10 inches. Bladrande og tips har skarpe, buede, 1-tommer-lange, fiskekrog ligesom pigge. Agave producerer en enkelt 20- til 40-fødder-høj blomstrende stilk, der blomstrer med 3- til 4-inches brede, gullige grønne blomster. Agave sorter varierer på grund af blad variegation.

Anvendelser

De forskellige plantedele af agave har medicinske og kulinariske anvendelser. Hjertet og stilk af agave er sød smag og er undertiden ristet og spist. Saften indeholdt i løvet anvendes som afføringsmiddel og diuretikum. Saften bruges også direkte på huden for at hjælpe med at helbrede blå mærker, og er taget internt til at lindre gulsot, dysenteri, forstoppelse og fordøjelsesbesvær, som citeret af Floridata hjemmeside. Bladene er en kilde til steroidhormonreceptorer forstadier. Frugten af ​​det blå agave anvendes til at udlede et sødemiddel. De opnåede fra blomsterne frøene formalet til mel og anvendt som fortykkelsesmiddel i supper.


relaterede artikler