Hvordan at reparere en Electrolux Hose

July 9

Electrolux støvsuger slanger er lavet med en letvægts fleksibelt vinyl materiale. Dette materiale er underlagt beskadiget, når trådt på, og kan opleve punkturhuller hvis du ved et uheld vakuum op en genstand, såsom en sten med skarpe kanter, barberblade, eller endda noget så simpelt som en blyant. Disse huller vil fortsætte rivning, hvis ikke dækket af en fleksibel og meget elastisk materiale.

Instruktioner

1 Påfør nok gnide alkohol til et stykke vat indtil grundigt våd. Gnid alkohol onto iturevne område og 2 inches udad fra det på begge sider, anvende alkoholen hele vejen rundt om slangen for at fjerne jord og eventuelle olier på overfladen af ​​slangen. Lad alkoholen fordampe fra slangen for to eller tre minutter, indtil tør.

2 Rul og afskære en 4-tommer stykke gaffatape og fold i halve på langs, så de ikke-klæbende sider kommer sammen og danner en "V" i siden, der indeholder lim. Tryk den krølle på slangen ribben hvor tåre er placeret, og derefter give båndet at udfolde over slangen.

3 wrap Langsomt enderne af rørledning bånd omkring slangen under brug af viskelæder at skubbe båndet ned i mellem alle ribberne, så der er en lufttæt pasning. Tryk på bånd i ribberne fra centrum ribben og bevæger udad til siderne. Wrap begge ender af båndet, så de overlapper hinanden, og tryk den endelige overlap i slangen ribben at afslutte plasteret.

TIPS

  • Brug kun gaffatape til at lappe huller i en støvsuger slange, da det indeholder et lag af high-density stof mellem det klæbende lag og det ydre lag af tape. Dette er den mest elastiske materiale kendt for anvendelser, der involverer vinyl.
  • Af æstetiske formål, købe en farvet gaffatape. Dette bånd er ikke længere kun i dets native grå farve, og er nu gjort i mange forskellige farver. Vælg en farve, der nøje matcher nuance af din støvsuger slange.
  • Et alternativ til gaffatape er vinyltape. Dog skal flere lag påføres, og dette bånd ikke har levetiden for tape, der kræver periodisk udskiftning.

relaterede artikler