Værktøjer, der anvendes i Threading Brug Dies & Taps

March 26

Værktøjer, der anvendes i Threading Brug Dies & Taps


Du tænker aldrig over gevind på skruer, bolte og andre skruer, indtil de ikke, men alt fra korrosion og slitage pres svejsning og brugervenlig skyld cross-threading kan spise løs på tråde og slå en let fastgørelse job til en massiv hovedpine. Snarere end at kæmpe med beskadigede tråde, trykke og dø sæt gør det muligt at skære nye tråde på både mandlige og kvindelige side af skruer. En hane og die sæt består af tre vigtigste værktøjer, der anvendes til at re-tråd skruer.

Drev

Drevet er håndtaget ind som haner pasform. Tilslutning til vandhaner til at danne et T-formet skruenøgle, drev give brugerne grebet, drejningsmoment og effekt er nødvendig for at skære gevind inde kvindelige-sidet inventar. Nogle hanen og dø sæt fastsætte en skralde til drevet, som hjælper usability, men er sjældent afgørende. Større drev producere mere indflydelse, selvom større drevet størrelse du bruger, jo sværere er det at holde din tap threading lige ind i hullet. På grund af dette, skal du vælge det mindste drev til rådighed, der giver momentet til at dreje hanen, hvis din hanen og dø kit leveres med flere drev størrelser.

Taps

Haner ligner borehoveder, og bruges til at skære gevind på de ydre kanter af en tidligere boret hul, og kommer i tre forskellige stilarter. Taper haner har en spids ende, og anvendes i træbearbejdning at udvide en forboret hul at omfatte gevind. Mellemliggende haner er stumpe-nosed vandhaner hvis tråd-skæring faser ikke begynder for et par centimeter efter spidsen, giver brugerne mulighed for at passe og ret hanen i hullet før opskæring tråde. Affasninger på bund- vandhaner starter på deres tip, så en tæt-ended hul kan have tråde skåret hele vejen til bunden; bund- haner bør kun anvendes til at skære de endelige trådene i et hul efter en mellemliggende tap er blevet startet korrekt med cylindrisk gevind.

dies

Dies arbejde for at skære gevind på cylindriske stykker af metal, og er monteret omkring brik til at klippe og normalt drejes manuelt. På bedre dies, justeringsskruer giver brugerne mulighed for at variere lidt diameteren af ​​selve matricen, der giver mulighed for strammere gevindskæring i nogle situationer.

Die Nødder

Hvis eksisterende tråde er beskadiget eller på anden måde bare skal renses op, die nødder kan bruges til at recut dem. Die nødder er nødder med at skære faser inde som bar ud beskadigede tråde som de er strammet ned. På grund af deres sekskantede form, die nødder passer pænt inde i en skruenøgle, som derefter bruges til at stramme dem ned som om de var normale nødder.

Tråd Gauge

Matchende banen af ​​trådene på en hane eller dør til den brik, det er meningen at tilpasse sig, er vigtigt. Tråd gauges tillader hanen og dø brugere til at måle størrelsen af ​​tråde på en del og vælge den rigtige størrelse værktøj fra deres kit.


relaterede artikler