Oplysninger om europæisk Copper Beech Trees

June 7

Oplysninger om europæisk Copper Beech Trees


Den europæiske Copper Beech Tree er et stort træ, der er ekstremt dekorative og har smukke blade, enkle foråret blomstrer, og vinter blomster. På grund af denne træets størrelse, er det ikke beregnet til beboelse landskaber, men snarere, meget større områder.

Vækst

Den europæiske Copper Beech Tree er kendt for at vokse 70 til 80 fod høje og 50 til 70 fod bred.

Jord

Dette træ foretrækker at blive plantet på steder, der modtager masser af sol og i en fugtig, let jord. Både sure og svagt alkalisk jord fungere godt for denne plante, så længe de er godt drænet.

løv

Dette træ giver elliptiske lilla eller røde blade i foråret. Disse bladene en smuk kobber farve i efteråret, hvilket giver den europæiske Copper Beech Tree sit navn. Disse løvfældende blade er i en enkel alternativ indretning.

Roots

Den europæiske Copper Beech Tree bør ikke anvendes til beboelse landskaber eller i nærheden af ​​fortove og indkørsler, da rodsystemet er i stand til at løfte fortove og forstyrre klipning.

Hårdførhed Zones

Med en USDA Hårdførhed Zone 4 til 7, Den Europæiske Copper Beech Tree, men ikke hjemmehørende i USA, vokser godt i de fleste områder. Dette træ kræver masser af vand, og ikke trives i særligt tørre eller varme områder.


relaterede artikler