Sådan fjernes Top of Kenmore Elite Calypso

January 7

Adgang til komponenter inde i Whirlpool Elite Calypso indebærer frakobling toppanelet. Calypso øverste panel forbindelse til service-hængsler, der tillader det øverste panel simpelthen at løfte op til servicering de indre dele. Placering af toppanelet i serviceposition kræver en hjælper til at holde panelet, mens du arbejder for at holde det fra at falde ned igen. Det er muligt at fjerne det øverste panel helt, hvis ingen hjælper er tilgængelig. Det er nødvendigt at frakoble betjeningskonsollen at fjerne toppen af ​​Kenmore Elite Calypso.

Instruktioner

1 Tag Calypso netledningen ud af stikkontakten. Træk skiven frem to fødder, så du har adgang til bagsiden af ​​enheden.

2 Sæt en spartel kniv under forreste højre hjørne af kontrol konsollen. Skub fjederklemmen under konsollen med spartel bladet, indtil den frigøres fra toppen af ​​vaskemaskinen. Gentag for det venstre forreste hjørne af kontrol konsollen.

3 Løft betjeningskonsollen lidt op, og træk den fremad for at frigøre de bageste montering faner. Når styrepulten er fri af toppanelet, lad det sidde på toppen af ​​vaskemaskinen.

4 lirke Calypso emblem fra forsiden af skiven med en hobbykniv til at få adgang til forreste sikring skruen. Fjern den forreste fastgørelse skrue med en T40 Torx skruenøgle.

5 Gå til bagsiden af vaskemaskinen og fjern hex ​​skruer sikre top hængsler på bagsiden af enheden med en topnøgle. Tre hængsler tjener som tjenesten hængsler at hæve toppen. Løft hængslerne og vinkel dem ud af slidserne på bagsiden af ​​toppanelet. Sæt hængslerne på et sikkert sted for genmontering.

6 Skub toppanelet mod forsiden af skiven. Denne handling frigør de forreste fastholdelsesklemmer. Løft kontrol konsol, og skub frontpanelet fremad nok, at der er plads til at placere betjeningskonsollen på bagsiden af ​​vaskebalje. Placering af konsollen på vaskebalje eliminerer behovet for at afbryde alle kontroller.

7 Gå til forsiden af skiven og løfte den forreste del af toppanelet. Afbryd dørkontakt stikket under højre bagsiden af ​​topplade med fingrene. Flyt toppanelet fra Calypso vaskemaskine.


relaterede artikler