Kan I Lay Underlag Under en Ingen Lim Vinyl Floor Plader?

October 5

Kan I Lay Underlag Under en Ingen Lim Vinyl Floor Plader?


Vinyl gulv er kommet langt siden 1950'erne, da bygherrer troweled tyk sort, tjære-lignende lim på undergulvet før om vinyl strimler eller fliser. Mens denne type vinyl var holdbart, det ofte blev skør og var svært at fjerne under ombygning. Husejere ofte lagt nye vinylgulve lige på toppen. Høj kvalitet, lim-down vinyl er stadig tilgængelig, men den nye kid på blokken flyder vinyl gulv folie, der installerer uden lim. Underlag er afgørende for at give en glat overflade, som at lægge vinyl.

underlag

Standard underlag til vinylgulve kommer i paneler og er 1/4 tomme tyk. Underlag har en hård, glat overflade på den side, beregnet til at vende opad. Denne glat finish giver et optimalt udgangspunkt for at installere vinyl plader gulvbelægning. Kontroller gulve producentens specs hvis en bestemt type underlag er påkrævet; ellers kan du vælge fra undertag lavet af træfiberplader, OSB-plader (OSB), eller high-grade lauan krydsfiner.

Vinyl Floor Plader

Vinyl gulv folie er tykkere end lim-down vinylgulve, og det er nemmere at installere. Gulvet fås i 12-fods eller længere ruller, som er tilstrækkelige til at dække de fleste gulve i et enkelt ark. En skabelon af gulvet dimensioner er påkrævet, og vinyl skæres til størrelse, før montering det på gulvet.

installationsprocessen

Et lag af filt papir går mellem undergulvet og underlag for at reducere knirker når man går på gulvet. Små hæfteklammer, ikke søm, sikker underlag til undergulvet. Det underlag skal være helt fri for snavs, og du skal fjerne fodlister, før rullende ud vinyl plader gulvbelægning. Afhængig af producentens installationsvejledning, kan du nødt til at lade gulvet bosætte sig i sted for et par dage før installation.

Overvejelser

Hvis dit gulv kræver en eller flere sømme, på grund af gulv bredde, kan fabrikanten anbefale brugen af ​​lim. No-lim vinyl er egnet til installation i de fleste hjem, men i kommercielle indstillinger, kan den øgede mund trafik kræver limning. Skabe og fast inventar skal være på plads, før du installerer ingen lim vinylgulve. Hvis gulvet vil være genstand for tung rullende tunge vogne eller effekt stole, overveje at bruge lim under installationen. Enhver lim anvendes, skal opfylde producentens specifikationer for at bevare gulvet garanti.


relaterede artikler