Sådan bruges en Fan at forbedre varme fra en brændeovn

July 2

Sådan bruges en Fan at forbedre varme fra en brændeovn


Varmen fra en brændeovn udstråles fra jern brand boksen ind i rummet, hvor det er monteret. Effektiviteten af ​​denne udstrålede varme er relativt lavt i forhold til gas systemer, der anvender radiator grill. Fans lavet til brændeovne er designet til at udvinde mere varme fra et komfur overflade, eller flytte varme fra rum, der indeholder ovnen til andre rum i huset. Sæt en fan eller en kombination af fans til at arbejde omkring din brændeovn at få mere varme, mens brændende mindre træ.

Instruktioner

1 Placer elektriske fans i døråbninger i rummet, der indeholder brændeovn. Drej fans til at blæse luft ind i de tilstødende lokaler til at bære komfur varme fra rum til rum.

2 Brug luft retur grill med et pustet kanalsystem til at overføre brændeovn varme til andre rum. Placer grill til udgående luft tæt på loftet. Fræs kanalerne gennem nærliggende værelser at udstråle indsamlede ovn varme på samme måde et komfur rør gør. Send luften tilbage i lokalet med ovnen gennem en grill tæt på gulvet.

3 Brug egen strømforsyning fans til at trække mere varme ud af brændeovne. Placer en køleplade eller dampdrevne typen fan på eller over brændeovnen til at fremskynde strålevarmen effekt af brændeovnen krop. Ventilatoren vil cirkulere den overskydende varme, der frigives i hele rummet.


relaterede artikler