Hvordan man opbygger en Concession Stand

August 26

Koncession stande er meget nyttige for fundraising på skovture eller sportslige begivenheder. Design til koncessionen stande kan variere fra meget udførlige til meget grundlæggende. Det centrale er at bygge en, der vil tjene dit formål ved hver begivenhed, og en, der vil få folks opmærksomhed, så de ved, du er der. Dette er design er meget grundlæggende og er 12 "x 6" x 8 "; men det kan tilpasses til, hvad størrelse du ønsker. Du vil også nødt til at beslutte, hvor stor du vil have dit vindue for at være, og indramme det i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

1 Brug din streng og nogle indsatser, layout dit fundament, og sørg for, at det er firkantet.

2 ved hjælp af post hul gravemaskiner, grave huller til stolperne mindst fire fødder dyb. Tip - hvis du vil have taget at have en skråning, skal du indstille den bageste 4 x 4 s mindst 1 fod dybere end de forreste dem.

3 Hæld cement ind i hullet og indstille en 4 x 4 i hullet og afstive det så det er lige op og ned. Gentag med alle de 4 x 4 s.

4 Sæt den ene 2 x 12 hen over forsiden af den forreste 4 x 4 s og igen på tværs af bagsiden af det forreste 4 x 4 s. Sæt den ene 2 x 12 hen over forsiden af ​​den bageste 4 x 4 s og igen på tværs af bagsiden af ​​det bageste 4 x 4 s. Disse vil ikke kun stabilisere strukturen, men vil være en base til indstilling af 2 x 6 spær.

5 Næste, lægger de 2 x 6 s (stående) på tværs af bredden af strukturen fra front til bag på 16-tommer intervaller forlader en 2-fods udhæng på forsiden.

6 Brug 2 x 4 s, ramme ud for vinduet for koncession bevoksning. Vedhæft tandbøjle stykker omkring alle sider på bunden og halvvejs op højden.

7 Tilslut sidespor til tag og derefter til siderne af stativet. Fastgør skilt over vinduet i koncession bevoksning.

TIPS

  • Når du køber sidespor, kigge efter sidespor, der matcher dine team farver. Dette vil bidrage til at få opmærksomhed af potentielle kunder.
  • Et andet alternativ ville være at have dit team logo malet på siden af ​​bygningen.
  • Dette design kan tilpasses til enhver størrelse. Bare sørg for at tilføje poler (4 x 4 s) om nødvendigt for stabilitet.
  • Manglende cementere polerne vil resultere i koncession bevoksning bliver ustabil.
  • Manglende snor dit fundament fra hjørne til hjørne vil resultere i din bygning ikke er firkantet.
  • Sørg for, at du står dine 2 x 6 s på højkant. Lægge dem ned giver ikke dit tag nogen stabilitet.

relaterede artikler