Sådan Grout Pool Tile

September 21

Sådan Grout Pool Tile


En gør-det-selv pool er ikke et projekt for sarte sjæle, men hvis du er kommet så langt, at din pool er flisebelagt og klar til fugning, godt gået. Teknisk set fugning pool flise er ikke så forskellig fra fugning nogen anden flise. Men omfanget og arbejdskraft intensitet af det er langt og over de fleste andre flisebelægning projekter. Sørg for at have en god par dage til at færdiggøre arbejdet og trække på hjælp fra en ven eller et familiemedlem.

Instruktioner

1 Påfør indholdet af en beholder med epoxy injektionsmørtel løbet ca. 6 kvadratfod fliser. De fleste epoxy injektionsmørtel kommer i et rør, ligesom silikone fugemasse eller caulk.

2 Fej injektionsmørtel i flisefuger, ved hjælp af epoxy injektionsmørtel flyde. Hold svømmeren i en vinkel til de flisefuger så injektionsmørtel skubbes ind jævnt. Sørg for at alle leddene er fyldt, så åbne en anden injektionsmørtel rør og begynde at arbejde på en tilstødende del af fliser.

3 Direkte din hjælper til at presse en teskefuld værd af mildt rengøringsmiddel på en nylon scourer og krat det overskydende injektionsmørtel fra det afsnit, du netop har afsluttet. Den scourer skal være fugtig, ikke klæg. Du må ikke skrubbe injektionsmørtel fra mellem flisefuger, bare fjerne den overskydende venstre på flise overflader.

Har hjælperen buff fliserne med en fugtig svamp eller klud til at fjerne injektionsmørtel haze, der er tilbage.

4 Fortsæt anvende fuger i sektioner, med din hjælper rense overskydende injektionsmørtel fra den del af fliser, du netop har afsluttet. Må ikke få mere end et afsnit af fliser foran dine hjælper, eller injektionsmørtel vil hærde for meget. Lad ikke hjælperen Skrub nogen fliser, der ikke er injicerede, ellers injektionsmørtel vil ikke overholder ordentligt.

5 Lad injektionsmørtel kur i mindst 48 timer, før at fylde poolen med vand.

TIPS

  • Hvis du kan arrangere en par flere hjælpere, der har to eller tre hold af grouters og scrubbere virkelig gør arbejdet gå hurtigere.
  • Forkert vandbalance er en væsentlig årsag til pool flise og forringelse fuger. Regelmæssig kontrol og vedligeholdelse af vandkvaliteten sikrer pool forbliver i god stand i årevis.

relaterede artikler