Kemiske behandlinger til Opløs trærødder

June 3

Kemiske behandlinger til Opløs trærødder


Hvis dit badekar afløb på sneglefart og dit toilet bobler som din vaskemaskine tømmes, kan du have rødder i dine rør. Kemiske behandlinger er en effektiv og enkel metode til at rydde tilstoppede afløb. De arbejder indefra og ud at spise væk invasive rødder og lade dine rør klar og fritflydende.

Hvorfor Kemikalier?

Kemikalier er nyttige for at komme af rødder af to hovedårsager: de er ikke-invasiv og effektiv med en minimal indsats. Den mest almindelige metode til at fjerne grene er fortoligt rørene. Snaking bruges ofte til at rense ud fornærme rødder, men det er yderst rodet og kræver ofte fjernelse af toilettet for at få adgang til afløbet. Kemikalier er også lettere end snaking, og tager kun et par minutter hver måned til at bruge.

Hvordan det virker

Kemiske rodbehandlinger filtrere i root-angrebne rør og opløse tilstopning masser af rødder. Kemikalierne interagerer med vand allerede i rørene, skummende op og spise i bløde træ rodfibre. Kemisk sulfid, en af ​​de primære bestanddele i kemiske behandlinger, invadere roden og arbejde sig i individuelle cellevægge, dræbe levende celler og inhibere genvækst. De opløste rødder er derefter tvunget ud, når ferskvand strømmer ned i røret.

Anvendelse

Læse over vejledningen grundigt for at bestemme den korrekte mængde af kemikalier til dine rør. Hæld den kemiske rod granulat i toilettet, og skyl det én gang for at skubbe granulatet ind i røret. Lad toilettet unflushed i mindst fire timer, eller til den tid, der er angivet i instruktionen pakke. Kemikalierne skal have tid til at skumme og opløse rødder, så det er bedst at anvende lige før sengetid, og sørg for toilettet er uforstyrret natten over. Om morgenen, skylle toilettet flere gange, indtil linjerne flyder rene og toilet afløb uden at bremse eller sikkerhedskopiering.

Forsigtig

Hold root opløse produkter stramt loft og på høje hylder væk fra børn og dyr. De er meget ætsende og kan forårsage sygdom og død, hvis de bruges forkert. Kemiske behandlinger bør ikke anvendes for ofte. De samme ingredienser, der opløses rødder kan også nedbryde kloakrør med gentagen brug. Hvis dine rør er stadig ikke flyder ordentligt efter to ansøgninger, tilkalde en autoriseret blikkenslager.


relaterede artikler