Tæppe Pad Types: Fordele & Ulemper

October 9

Tæppe Pad Types: Fordele & Ulemper


Tæppe polstring kan være lige så vigtig som selve tæppet. En god kvalitet tæppe pad fremstillet af et materiale egnet til netop din formål vil hjælpe forlænge levetiden på dit tæppe og minimere slitage. Carpet pads er som regel lavet af filt, gummi eller urethan. Hver type har fordele og ulemper, der bør overvejes, før de beslutter hvilken pad er bedst for din situation.

Filt

Filt tæppe polstring er lavet ved at kombinere hår og fibre til et stort stykke polstring. Filt carpet pads, der er lavet helt af hår absorbere mindre fugt og har en længere levetid end puder fremstillet af en kombination af hår og andre forskellige fibre. Filt tæppe polstring er billigere end de fleste andre typer. Det går godt, og kan vare flere år, hvis den er passet godt. Filt tæppe polstring kan give problemer for mennesker med allergi, da det har en tendens til at kaste og samle støv lettere end andre typer af polstring. Filt polstring er ikke det bedste valg til brug i fugtige områder, såsom på beton, da det kan meldug nemt. Filt polstring kan strække ud af form og slid tynd hurtigt i stærkt trafikerede områder. Nogle mente carpet pads har en latex eller gummi overtræk på en eller begge sider. Disse latexed eller gummieret filt puder er mindre tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner eller strække ud af form end filt alene.

Skum Rubber

Skumgummi er fremstillet af naturlig eller syntetisk latex. Skumgummi tæppe polstring er ofte limet til bagsiden af ​​tæppet stedet for at være en separat pude. Skumgummi polstring, der kommer allerede limet til gulvtæppet er sædvanligvis tyndere og mindre tæt end andre former for tæppe polstring. Skumgummi er et godt valg for folk med allergi, fordi det er allergivenlige og insekter og meldug bevis.

Sponge Rubber

Svamp gummi tæppe polstring er lavet af naturlig eller syntetisk gummi og andre kemikalier. Sponge gummi tæppe pads har væsentlig limet til oversiden, hvilket gør dem nemme at montere. Ligesom skumgummipuder, vil skumgummi ikke genere folk med allergi, og det er resistent over for meldug, mug og insekter. Svamp gummi gør mister sin elasticitet med alderen og kan være nødvendigt at udskiftes, før tæppet skal udskiftes, især i fugtige områder. Tørrensningsopløsningsmidler ofte anvendes på tæpper kan beskadige skumgummi polstring, og materialet er følsom over for varme.

urethane

Urethan tæppe polstring er lavet af polymere materialer. Bonded urethan puder er stykker af prime urethan tæppe polstring, der er bundet sammen af ​​tryk og lim. Mens urethan puder er ikke så modstandsdygtige i stærkt trafikerede områder som gummi puder, er de ikke påvirkes af varme eller flammer. De er også modstandsdygtige over for insekter og fugtige forhold, hvilket gør dem ideelle til betongulve og kældre.


relaterede artikler