Skræl & Stick Vs. Roll Down Roof

December 12

Skræl & Stick Vs. Roll Down Roof


Flade tage har deres fordele og ulemper, og kræver de rigtige typer af tagmaterialer at undgå problemer nede ad vejen. På den ene side den fladere tag, jo lettere er det at bygge. På den anden side, den fladere taget, jo større er chancen for utætheder. For at tackle flade tag job, husejere og fagfolk henvender sig ofte til enten skræl og stok eller rulle ned tagmaterialer. Størrelsen af ​​jobbet og oplevelsen af ​​installatøren ofte diktere hvilke materiale anvendes.

Skræl og Stick

Skræl og stok tagmateriale leveres i ruller, der kan være så smal som en fod, eller så bredt som 6 fod. Skræl og stick fås med asfalt eller aluminium overflader. Bagsiden er gummibelagt og har en klæbende belægning. Da skræl og stok materiale er fremstillet med en klæbende bagside, behøver du ikke at anvende yderligere lim eller bruge varmt ild torching at lægge skræl og stok tagdækning. Det kan anvendes direkte oven på træ dæk eller substratmateriale eller oven på en flad basisark. Fordi du ikke behøver at bruge en fakkel, moppe eller nogen form for særlige faglige redskaber, skræl og stok tagdækning er let nok for husejere at anvende sig selv. Dette gør det også skræl og holde et godt valg for spot reparationer på lav hældning og flade tagflader.

Rul ned

Ligesom skræl og stok, rulle ned tagmaterialer er gode valg til flade og lav hældning tage. Der er to hovedtyper af rulle ned tagmaterialer --- asfalt og bitumen. Asfalten sort er fremstillet af et enkelt lag af asfalt blandet med glasfiber. Materialet rullet over tagpap og fastgjort til taget basismateriale, såsom krydsfiner, med søm og kold asfalt cement. Materialets sømme er fyldt med tagdækning forbindelse for at forhindre vand i at sive igennem til underlag eller krydsfiner substrat.

Den anden hovedtype af rulle ned tagdækning er modificeret bitumen. Dette materiale opstod i Europa og fanget på i USA i 1970'erne. Fastsættelse bitumen kræver anvendelse af en lommelygte til at opvarme klæbemidlet, mens de modificerede bitumen samtidigt rulles op på taget.

ligheder

Skræl og stok og ruller ned tagmaterialer kommer i forskellige bredder og længder. Dette gør begge typer er egnet til reparation af eksisterende tage, eller som den primære materiale til nye tag installationer. Begge også fungerer godt på flade tage og tage med bare en lille skråning eller klasse. Ud over boligsektoren, skræl og stok og rul ned tagarbejde godt for handel, industri og institutionsbyggeri.

Forskelle

Skræl og stok er langt lettere at anvende, hvilket gør det til et bedre valg for husejere som en gør-det-selv reparere eller i fuld installationer. Rulle ned tagmaterialer, på den anden side, er mere komplicerede. De er typisk installeret af erfarne tagdækning fagfolk. Erfaring med at arbejde med varme fakler og viden om, hvordan man korrekt forstærke sømme er vigtigt at arbejde med roll ned tagmaterialer og til at installere materialerne korrekt.


relaterede artikler