Sådan Gør din brændeovn Area en Omdrejningspunktet

December 14

Sådan Gør din brændeovn Area en Omdrejningspunktet


Køkkenet er hjertet i hjemmet og hjertet af køkkenet er ovnen. Gør din brændeovn kernen i dit køkken ved hjælp af dekorative accenter til at pynte området omkring denne integreret apparat. Vælg elementer, der taler til din personlige smag og passer til stilen i køkkenet, men alligevel med til at gøre dette element skiller sig ud. Øjet vil blive draget til din brændeovn, og du vil være omgivet af et attraktivt område, mens du madlavning.

Instruktioner

1 Tile væggen over komfuret. Hvis du har en flise backsplash over dine tællere, tilbyder forskellige fliser over din brændeovn. For eksempel, hvis den backsplash i resten af ​​dit køkken er grøn eller hvid, bruge grønne og hvide fliser for at skabe et skakternet kig over din brændeovn.

2 Mal væggen bag ovnen. Vælg en maling farve, der svarer eller i kontrast til farveskema af resten af ​​køkkenet. For eksempel, hvis du har en sort og hvidt køkken, male væggen bag ovnen rød. Hvis dit køkken er gul, male væggen bag ovnen en mørkere, mere dramatisk nuance af gul.

3 Hæng hylder over komfuret. Vælg hylder, der passer til stilen i dit køkken, såsom flydende hylder i en moderne rum og dekorative træ hylder i et rustikt design. Brug hylderne til at vise dekorative elementer og til at gemme elementer, du bruger, mens madlavning inden for nem rækkevidde. For eksempel anført farverige skåle og kander på hylderne og placere dunke og krukker fyldt med krydderier på hylderne.

4 Display dekorative elementer direkte på væggen over komfuret - prøv et maleri af en strand scene i en badeby-inspirerede køkken eller et indrammet fotografi af en toscansk bjergskråning i en Toscana-tema køkken. Hæng elementer, du bruger i køkkenet over komfuret - store skeer eller farverige grydelapper, f.eks.

5 Hæng farverige viskestykker på det forreste håndtag af ovnen. Vælg håndklæder, der supplerer udseendet af dit køkken: ternet viskestykker i et land-chic køkken eller håndklæder, der har farverige geometriske mønstre i et moderne rum.