Hvordan til at passe et IKEA Klippan Sofa Cover

November 12

IKEA Klippan sofa fås i to størrelser: loveseat og fire-personers sofa. Sofaen og sofa cover sælges separat, så du kan mikse og matche din dækning i henhold til din indretning, eller hurtigt erstatte snavsede eller beskadigede dæksler. Den Klippan sofa dæksel kan installeres i hjemmet i nogle få nemme trin.

Instruktioner

1 Sørg for tilstrækkelig arbejdsplads omkring din Klippan sofa. Træk om nødvendigt din sofa væk fra væggen og flytte nogen andre møbler eller genstande, der kan komme i vejen. Fjern den eksisterende Klippan sofa dækning, hvis du har en.

2 Drape Klippan sofaen dække over din sofa, så hjørnerne er justeret. Træk dækslet ned hele vejen, så at kanterne er på linje med bunden af ​​sofaen. Velcroen langs kanterne af afdækningen bør være forsiden nedad.

3 Fastgør velcro på dækslet til velcro på sofaen. Den vigtigste velcrolukning strimler løber langs kanten af ​​undersiden af ​​sofaen. Tip sofaen op på hver langside for bedre adgang og syn, når forbinder velcro strips.

4 Tuck dækslet i langs vejkryds mellem sæde og ryg hynder. Dette omfatter den linje mellem sæderne og arme og ryg og arme. Sæt skum strimler, der kommer med låget i den krølle mellem sædehynder og hver arm. Disse vil hjælpe med at forhindre dækslet glider sofaen.

5 Tip sofaen på sin forside og fastgør velcro strips på sofaen dække, der er blevet skubbet selv bag sædehynder til velcro stribe på undersiden af sofaen. Retur sofaen til en oprejst position.


relaterede artikler