Fastholdelse Vægge med naturlige materialer

March 29

Fastholdelse Vægge med naturlige materialer


Støttemure bygget med stabelbare betonblokke har et ensartet udseende, der fungerer godt for husejere med en velholdt græsplæne, men ikke så meget for dem, der foretrækker de organiske kvaliteter af frodige vilde blomster, falmede bestyrelser og rustikke brosten. Pre-fremstillede blokke stikker ud som en øm tommelfinger i hjemmet landskaber, der kæmper for en naturlig æstetisk. Opretholde en sådan æstetisk ved i stedet at lave en tør-stack støttemur fra naturlige sten og klipper hentet fra det omgivende miljø.

Instruktioner

1 Saml et overskud på mellemstore sten og klipper med diametre mellem 6 og 24 inches lang. Brug en pick økse og en mukkert når det er nødvendigt at bryde op ekstremt store sten. Flade sten også fungerer godt. Desuden samle et lager af mindre sten, som vil blive anvendt som fyldstof. Hvis samleobjekter klipper er ikke tilgængelige på din ejendom eller nærliggende offentlig jord, besøge din lokale sten stenbrud.

2 Dig en 18- til 24-tommer-dækkende, 6-tommer-dyb grøft langs den ønskede væg linje. Rake renden seng og kompakt jorden med en hånd tamper, så det er fladt og fast.

3 Linje renden med det første lag af sten, ved hjælp af overvejende større sten med mindre sten udfylde hullerne mellem. Sørg hver sten er fast, og tilføje eller fjerne jorden under når det er nødvendigt at stoppe rokkende.

4 Læg et andet kursus af sten, montering dem sammen som et puslespil. Når det er nødvendigt, at bryde sten med en mejsel og en 3-lb. hammer, eller en mursten hammer.

5 Fyld og kompakt jord om lagring side af væggen som muren bliver bygget. Også gradvist vinkel væggen mod opbevaring side, som du går, med en hastighed på cirka 2 inches pr foden af ​​muren højde.

6 Gem flere af de største sten og bruge dem til at lægge en styrkelse eller "bonding" kursus halvvejs op ad væggen. Placer stenene så de rager om lagring side af væggen og bliver kilet ind i tilbagefyldt jord.

7 Gem flere store flade sten og bruge dem som cap sten på den sidste bane.

8 Gå rundt væggen og kram de resterende mindre sten i nogen større huller mellem væg sten.


relaterede artikler