Sådan ændres en hane Hose

July 18

Sådan ændres en hane Hose


I de fleste husinstallationer, er vandhaner forbundet til de stive forsynings- kobber vand linjer ved hjælp af en fleksibel slange. Disse slanger tillader husejere til nemt skifte ud dræn og vandhane fittings, som de ønsker. På grund af deres fleksible karakter, men nogle gange disse slanger er tilbøjelige til utætheder. I så fald vil du ønsker at ændre din vandhane slange.

Instruktioner

1 Åbn skabslåger (hvis det findes) beneath vandhanen og rydde dit arbejdsområde.

2 Sluk for vandet under vasken. Hvis dette er et enkelt studs vask, slukke både varme og kolde linier. På dræn, der har separate varme og kolde studse, kun slukke for vandet på den linje, du vil erstatte. Drej vandforsyning med uret, indtil den stopper.

3 Tænd for vandhanen og lad vandet løbe ud. På dobbelt tap dræn, behøver du kun at åbne vandhanen på linjen, du udskifter.

4 Placer håndklæder på gulvet under slangen. Brug skruenøgle til at løsne møtrikken på vandhanen slange ved siden af ​​vandforsyningen ventil. Noget vand vil sandsynligvis dryppe ud. Tør dette op med et håndklæde.

5 løsnes den anden ende af vandhanen slange fra forbindelsen under vandhanen. Brug tang til at dreje plast kobling mod uret. Spray det med nogle gennemtrængende smøremiddel, hvis det sidder fast. Lad det sidde i et par minutter, så prøv at løsne den igen.

6 Rengør ud i slutningen af vandindtag i bunden af vandhanen med en klud. Fjern eventuelle gamle kit eller blikkenslager tape. Wrap med et nyt stykke blikkenslager tape eller brug blikkenslager Goop. Tråd enden af ​​den nye vandhane slangen på vandhanen indtag. Spænd med en tang.

7 Pak gevindet på koblingen ved siden af vandforsyningen ventil med blikkenslager tape eller bruge blikkenslager Goop. Fastgør den anden ende af slangen til koblingen. Spænd møtrikken med hånden, så en ekstra tur med skruenøgle.

8 Tænd for vandforsyningen ventilen. Kør vandhane og test for utætheder.

TIPS

  • Hvis vandhanen er i en hård-til-rækkevidde placering, der er specialiserede VVS værktøjer, du kan købe, der kan hjælpe løsne vandhane slanger fra hanen indtag.
  • Vandhane slanger kommer i mange forskellige materialer og styrker. Det er normalt bedst at betale lidt mere for en højere kvalitet slange.

relaterede artikler