Sådan Skil en Delta Shower Diverter

May 7

Delta fremstiller mange stilarter af køkken og bad vandhaner med flere finish til at passe boligejer præference og budget. Bruseren diverter er en komponent i vandhanen, der gør det muligt at styre vandstrømmen gennem karret tud eller bruser hoved. I en stående brusebad med ingen karbad, er Delta bruser diverter aktiveres, når du tænder for vandhanen. Gummi sæder, fjedre og patroner i Delta vandhaner slid over tid og brug; demontering af Delta bruser diverter kræves til reparation.

Instruktioner

1 Sluk vandforsyningen ventiler til bruser; de afspærringsventilerne er generelt i forbindelse med adgang området bag bruser VVS væg. Hvis der ikke er ventiler til stede i forbindelse med adgang området, slukke hjemmets vigtigste vandforsyning ventil.

2 Løsn vandhanen håndtag sæt skrue med en unbrakonøgle. Skub unbrakonøgle i sæt skruen gennem hullet i bunden af ​​vandhanen håndtag og drej stilleskruen mod uret, indtil håndtaget løsner nok til at flytte.

3 Skub håndtaget fra vandhanen stilken.

4 Skru back-plade skruer med en stjerneskruetrækker; Fjern skruerne, og skub back-plade fra vandhanen ærmet. Skub skjoldet fra vandhanen stamceller hvis vandhanen model er udstyret - skjoldet er den runde krom dækplade.

5 Skub ærmet ud af omledningslegemet, træk O-ringen ud af omledningslegemet og strække o-ring over motorhjelmen møtrik og vandhane patron. Må ikke over strække O-ringen eller det kan gå i stykker.

6 Skru motorhjelmen møtrikken fra omledningslegemet med en tang.

7 Træk patronen ud omledningslegemet med en tang. Fjern den forsigtigt for at undgå at beskadige plastik patron.

8 Træk gummi sæder og fjedre fra omledningslegemet med nåletang. Skub åbne nåletang ind omledningslegemet og greb gummi sædet forsigtigt med nåletang at undgå at beskadige gummi sæde.

9 Skub sædet fjedre fra omledningslegemet.