pittosporum Sygdomme

May 31

Pittosporums (Pittosporum spp.), Hårdføre i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 10, er stedsegrønne buske, der anvendes som accent buske, hække, eller til grønne områder i blomsterarrangementer. De kan nå 8 til 12 fod i højden og 4 til 8 fod bred. Bladene er skinnende og mørk grøn, og deres hvide blomster er ofte duftende. Den mest almindelige pittosporum i planteskoler er Pittosporum Tobira, også kendt som japansk pittosporum eller japansk mockorange, og cultivarer.

bladsygdomme

Leaf sygdomme er normalt forårsaget af svampe og resultere i blade bliver grimme. De fleste kan undgås med forebyggende anvendelser af fungicid mærket til pittosporum. Kantet bladplet producerer lys gul til gulbrun pletter på øverste blad overflade. Alternaria bladplet ligner i de tidlige stadier, så læsioner udvikler nekrotiske centre og kan forekomme plisseret. Rhizoctonia antenne afsvide skaber små, tan, uregelmæssige pletter, der undertiden omgivet af en lilla glorie. Blade kan krølle op i en cylinder, og kan blive sammenfiltret med en trådlignende svamp. Mest svampesygdomme indtaster i gennem en skade på planten.

bark Sygdomme

Ru bark sygdom er forårsaget af en virus. Det skaber ru bark på begge kufferter og stængler. Det inficerede område kan være forhøjet over det normale bark niveau, og dette smittede bark kan bæltet stilke og kufferter, begrænser bevægelse af næringsstoffer forbi inficerede sektion. Andre symptomer omfatter død eller forvrængning over de inficerede områder og generel forkrøbling af anlægget. Der er ingen kur mod sygdommen, og pittosporum kan i sidste ende skal fjernes.

Stem eller Branch Sygdomme

Svampesygdomme påvirker stilke og grene normalt angriber buske gennem en skade og kan forebygges gennem regelmæssige fungicider applikationer. Men når disse sygdomme er begyndt der er lidt der kan gøres bort fra afskæring inficerede områder, som de vises. Corticum lemmer skimmel symptomer omfatter en rødlig-orange plet omkring det inficerede område. Visnen kan medføre, og hvis infektionen bliver svær at pittosporum kan dø. Southern skimmel producerer forrådnelse stængler, der hæmmer flydende bevægelse, og blade kan visne og dø. Et hvidt stof kan forekomme i nærheden af ​​jorden linje. Svampen kan forblive i jorden efter planten er død.

root Sygdomme

Root sygdomme kan først indregnes, når det er for sent. Der kan ikke gøres, når pittosporum er inficeret. Champignon rodbrand inficerer rødderne og stammerne på jordniveauet, girdling anlægget og standse strømmen af ​​fluider. Rødder kan vise en hvid belægning, og svampe kan forekomme sent i sygdommen cyklus. Svampen forbliver i jorden efter planten er død. Bomuld rodbrand producerer nøgne rødder med deres ydre bark henfaldet, så rødderne ikke kan tage i væsker. Pythium rodbrand producerer sorte og klæg rødder uden feeder rødder. Blade kan falde pludseligt eller over en tidsperiode.


relaterede artikler