Hvordan kan man se Hvor gammel My Maytag tørretumbler er

June 22

Maytag tørretumblere er dukket op i private hjem og virksomheder siden 1950'erne. Den Maytag Corporation eksisterer ikke længere, men Maytag mærke moderselskab Whirlpool Corporation stadig producerer Maytag tørretumblere og tilbyder hjælp og kundeservice støtte til Maytag tørretumbler ejere. At finde en alder af dit Maytag tørretumbler er ikke svært og kræver kun, at du finde din tørretumbler produkt etiket og / eller kontakt Maytag eller en professionel apparat butik for oplysningerne.

Instruktioner

Residential Tørretumbler

1 Find dit Maytag tørretumbler produktmærke - inden for døren, inde i tørretumbleren på bagsiden ramme, på bagsiden af tørretumbleren øverste venstre side, eller, hvis du ejer en gas tørretumbler, bag dækslet.

2 Kontrollér på etiketten for en "fremstillingsdato" som nogle Maytag tørretumblere har datoen trykt på etiketten. Hvis tørretumbleren produkt etiket ikke har en produktionsdato, nedskrive de serienummer og modelnummer for at bruge som et produkt reference, når du kontakter Maytag eller et apparat butik.

3 Indsend en skriftlig anmodning til Maytag beder om fremstillingsdatoen via Maytag online webformular (se Resources) eller på mail:

Maytag Kundeservice
553 Benson Road
Benton Harbor, MI 49022

Medtag tørretumbleren produkt navn, type (elektrisk eller gas) og serienummer og modelnummer. Marker din foretrukne metode til svar (e-mail, post eller telefon).

4 Ring til Maytag på (800) 344-1274 i USA eller (800) 688-2002 i Canada for at tale direkte med en kundeservicemedarbejder.

Kommercielle Tørretumbler

5 Find din tørretumbler produkt etiket og finde fremstillingsdatoen eller serienummer og modelnummer. Kig i øverste venstre hjørne på bagsiden af ​​enkelte tørretumblere og stablet tørretumblere, på indersiden øverste rum på indersiden af ​​døren til multi-load gas tørretumblere eller på fnug rum mur af multi-load stablet gas tørretumblere.

6 Indsend din anmodning til Maytag Kommerciel Vaskeri via online webformular (se Resources) eller på mail:

Maytag Kommerciel Vaskeri Salg og Marketing
2000 M63 North MD 8600
Benton Harbor, MI 49022

7 Call Maytag Commercial Vaskeri direkte på (800) 662-3587.

TIPS

  • Hvis du har købt din nye eller brugte Maytag tørretumbler gennem en professionel apparat butik, kan du være i stand til at få en alder af tørretumbleren fra ejeren eller en salgsagent. Kontakt butikken og levere din tørretumbler produkt navn, serienummer og / eller, afhængig af den fakturering system, der anvendes, hvor du har købt din tørretumbler, fakturanummer af din oprindelige ordre.
  • Altid kalde Maytag for den nøjagtige år i stedet for at indtaste dine serienummer og modelnummer i Maytag online produkt og / eller ejerens søgefelter manuelle. Den Maytag hjemmeside ikke liste fremstillingsdatoen for hver tørretumbler online eller i produktet ejerens manualer. Desuden kan ejerens manualer har ophavsret eller salg ajourførte oplysninger relateret til produktionsdatoen.

relaterede artikler