Tips om Sådan Clean et oliefyr filter

March 6

Et filter forhindrer snavs og skidt i at komme ind i varmesystemet, som kan påvirke dens ydeevne. Et oliefyr med et permanent filter behov periodisk rengøring til at fjerne forurenende stoffer, så varmeanlægget fortsætter kører effektivt. Rengøring et oliefyr filter er nemt, når du følger et par enkle tips.

Slå den Heater

Før du fjerner filteret, deaktivere varmelegeme. Hvis du fjerner filteret med systemet kører, risikerer du vragrester få inde varmesystemet.

Find Filter

Filteret er ofte placeret bag et panel eller dør på siden af ​​ovnen nær blæseren. Det kan være nødvendigt at løfte døren eller skru panelet med en skruetrækker til at afsløre filteret. Nogle oliefyr markerer det område, hvor filteret er placeret med "filter". Når det ikke er tydeligt markeret, filteret er normalt ved siden af ​​eller under blæseren.

Fjern Filter

Når filteret er placeret, skub det ud. Kig efter kanten med rengøring instruktioner trykt på det. Instruktioner til rengøring permanente filtre generelt er noteret på filteret. Hvis du ikke kan se instruktioner, kan du finde dem i manualen til varmesystemet. Følg anvisningerne for alt efter hvilken type filter dit system bruger enten en permanent luft skærm eller en elektronisk luftfilter, der skal mærkes på filteret.

Rengør Blower Area

Hjem Tip, et hjem forbedring og reparation hjemmeside, anbefaler støvsugning blæser område, mens filteret er fjernet for at fjerne støv og snavs. Hjemmesiden foreslår også rengøring bladets af blæseren med en vakuum vedhæftet fil, klud eller en gammel tandbørste, hvis du kan nå det. Denne ekstra trin sikrer at systemet fungerer optimalt og forlænger levetiden af ​​forskellige komponenter i varmelegeme.

Olie Motor

Selvom nye varmeanlæg sjældent har brug for smøring, ældre systemer gør normalt. Hjem Tip anbefaler smøring af motoren mindst en gang om året. Du kan afgøre, om din motor behov smøring ved at lede efter olie havne, som ofte er tæt ved motorakslen. Hvis du finder olie-porte, så motoren sandsynligvis kræver årlig smøring. Brug af ikke-rengøringsmiddel motorolie, placere et par dråber olie i hver havn. For nogle enheder, skal du først tage dækpladen at få adgang til havnene.

Ring til en Opvarmning Reparatøren

Det er normalt at finde en rimelig mængde støv og snavs i varmesystemet. Dog ved at fjerne filteret og inspicere blæser område du bemærker sodaflejringer, kalder en opvarmning reparatør. Ifølge Family Handy Man, et hjem reparation og vedligeholdelse vejledning, tilstedeværelsen af ​​sod indikerer et problem med brændere eller udveksling. En reparatør kan foretage de nødvendigvis justeringer eller udskiftning for at få dit varmesystem op at køre igen normalt.


relaterede artikler