Sådan Guide til Valspar Signature Farver

April 19

Sådan Guide til Valspar Signature Farver


Signature Colors er Valspar top-of-the-line interiør maling. Det er 100 procent acryllatex. Signature Colors maling er en maling og primer i en og bør dække de fleste tidligere maling farver med kun én frakke. Malingen fås i matte, æggeskal, satin og semi-gloss finish. Din lokale home forbedring butik eller male leverandør kan blande malingen farve til din anmodning, eller matche en af ​​Valspar s hundredvis af farver. De vil også ryste malingen for dig at sikre, at det er godt blandet.

Instruktioner

1 Rengør og forberede væggene ordentligt. Rengør med en mild opløsning af mindre end 10 procent vaskemiddel til vand, og tør med en våd klud. Udfyld alle hullerne med spackling sammensatte.

2 beskytte nogen trim samt kanterne af gulvet og loftet med afdækningstape. Læg plastfolie på gulvet for at forhindre dryp.

3 Åbn maling kan ved hjælp af en skruetrækker eller andet værktøj. Dyp en vinklet pensel i malingen, og bruge glatte, vandrette striber til at male et område flere inches bred ned fra loftet og op fra gulvet. Gentag rundt hele trim.

4 Hæld cirka 1/4 af gallon maling ind i en rulle bakke. Dyp rullen i malingen, så ruller den op og ned den teksturerede hældning af gryden til konsekvent frakke med maling. Rul malingen på væggen, flytte rullen i en 45 graders vinkel til gulvet, i en "v" mønster. Overlap dette mønster, indtil hele væggen er malet. Malingen vil være tør at røre på under en time.

5 Vent 2-4 timer, før du anvender et andet lag, hvis det er nødvendigt. Fjern malertape og plastfolie, efter at alle overflader er tørre.


relaterede artikler