DIY Spinning Composter

March 7Kompostering har været brugt i årevis som den ultimative genbrugsprocessen. Organisk affald er stablet sammen, hvor det nedbrydes og bliver til en rig gødning til haven. Kompost bunker kan være vanskeligt at arbejde med, da det er nødvendigt at vende materialet inde lejlighedsvis at fremskynde nedbrydningen af ​​materialerne. Enhver nem løsning til at dreje kompost er med en spinner. Materialet er anbragt inde i en tromle eller tønde monteret på en akse og derefter spindes til hjælpe støtte processen med kompostering. Spinning komposteringsanlæg tønder kan være dyrt, men ikke hvis du laver din egen.

Instruktioner

Drum og Skate Composter

1 Byg et fundament, hvorpå spinning kompostbeholder vil hvile. En typisk fundament vil ligne én lang sav hest eller to sæt ved siden af ​​hinanden og forbundet i bunden af ​​fundamentet.

2 Fastgør to 2 inches med 4 inches med 30 inches pigge til bunden af SAW heste. Dette vil øge stabiliteten, og giver dig mulighed for at rotere tromlen sikkert uden frygt for tromlen vælter eller kollapse.

3 Skær en 3/4-inch hul i nøjagtige centrum af toppen og bunden af tromlens ender. Sæt stålstang rustfrit gennem disse huller. Skub PVC kraver ned hver side af stangen, indtil de rører tromlen. Skrue kraverne til tromlen låg så stramt som muligt. Løft tromme montage og sæt den med hver ende af stangen indsat i øjet hul understøtter. Dette vil tillade cylinderen for at dreje sammen med stangen.

4 Skær en dør i den ene side af cylinderen ved hjælp af en fakkel eller motorsav. Døren skal være brede nok til en skovl fuld af kompost skal kastet ind i kompostbeholder. Vedhæfte et sæt hængsler på bagsiden af ​​døren for at åbne det lettere. Monter en lås på forsiden af ​​døren, således at komposten ikke løber, når tromlen roteres. Hvis tromlen er fødevaregodkendt plast, vil skruerne arbejde. Hvis det er rustfrit stål, kan du ønsker at bruge nitter eller svejse hængsler og lås på.

Varmt vand Tank Composter

5 Find en kasseret varmtvandsbeholder. Disse kan findes i ophugningspladserne og junk bunker samt i forladte ved at blive revet ned hjem. En varmtvandsbeholder kompost bin vil kunne holde mere kompost end de mindre modeller af spinnere. Sørg for, at tanken, du bruger var en elektrisk én - du vil være at skære en dør i den med en fakkel, og du ikke ønsker nogen naturgas rest.

6 Skær døren ind i tanken med en fakkel eller motorsav. Weld et sæt af tunge hængsler på toppen af ​​døren og til overfladen af ​​tanken. Weld en lås på forsiden af ​​døren, så døren forbliver tændt under spindeprocessen.

7 Skær en 3/4-inch hul i toppen og bunden af tanken. Sæt akse eller stangen lige igennem og skub PVC kraver på hver side. Skaf PVC kraver med nitter, som kan svejses på indersiden af ​​tanken.

8 Sæt akse eller pol på øjet huller du bygget til fundamentet oplevede heste. Du kan tilføje en spinner håndtag på hver side af stangen for at hjælpe til spinding.


relaterede artikler