Årsager til House Fires

August 5

Årsager til House Fires


House brande ikke generere så meget medieopmærksomhed som andre katastrofer, og de er ofte omtalt som tavse katastrofer. House brande er en førende årsag til hjemmet dødsfald i USA. Det tager kun tre og et halvt minut for temperaturen af ​​et hus brand for at nå 1100 grader F. Desværre er de fleste brande, der er opstået kunne have været forhindret. Her er de førende årsager til hus brande og hvad du kan gøre for at sikre dit hus ikke antændes.

Cigaretter

Cigaretter er årsag til 15 procent af hus brande. Personer, der ryger, bør aldrig ryge, mens de ligger ned i sengen eller på en sofa. Rygere bør sørge for alle cigaretskod behandles regnskabsmæssigt og helt slukket, før de går på vågeblus. Rygere rådes til at bruge store, dybe askebægre og til at fugte deres cigaretskod, tændstikker og aske, før de dumpet i en skraldespand beholder.

Madlavning

House brande kan begynde i køkkenet. Folk rådes til ikke at bære løstsiddende ærmer når madlavning, da de kan bryde i brand eller få snagged på en gryde eller pande håndtag. Hold pot og pan håndtag vendte sig til bagsiden af ​​brændeovnen for at holde dem fra at blive slået. Ved tilberedning mad, ophold i køkkenet på alle tidspunkter. Brandslukkere bør holdes i køkkenet. Hvis et fedt brand skal bryde ud, dække panden med et låg, hvis det er muligt, og bruge en brandslukker hvis det begynder at komme ud af kontrol.

Varme Udstyr

Brændeovne, rumopvarmning, gasvarmere og pejse er årsag til mange hus brande. Elementer, der kan brænde bør holdes mindst 3 fødder væk fra varmekilder. Dette omfatter ting som gardiner, møbler vægge og tæpper. Ved brug af varmeapparater brændstof, kun bruge den form for brændstof, de kalder for og gør ingen erstatninger. Alt varmeanlæg skal vedligeholdes korrekt --- dette inkluderer skorstene. Skærme bør anvendes omkring brændeovne og pejse. Når du fjerner træ aske fra en pejs eller brændeovn, læg dem i en metal spand og tage dem udendørs straks.

børn

Børn, der leger med tændstikker, lightere og brand er en årsag til hus brande. Børn bør lære at tændstikker, lightere og brand er ikke legetøj. Hold tændstikker og lightere op og utilgængeligt for børn. Børn bør undervises fra en ung alder til at bringe eventuelle lightere eller tændstikker, de finder til dig. Børn bør lære ikke at lege eller stikke genstande ind varmeapparater, brændeovne eller pejse.

Hot Spots

Der er områder, kendt som "hot spots", som kan forårsage hus brande. Disse omfatter stearinlys, stikkontakter, udvidelse og elektriske ledninger og kemikalier. Stearinlys bør være slukket, inden de forlader et rum. Stikkontakter og forlængerledninger bør overvåges for at sikre, at de ikke bliver overbelastet. Krakket og opdele elektriske ledninger skal være unplugged og erstattes. Alle væsker, der brænder let, såsom benzin, petroleum, og male tyndere, bør holdes udendørs i lukkede metalbeholdere.


relaterede artikler