Kreative måder at dække en sektionsopdelt sofa

December 4

Kreative måder at dække en sektionsopdelt sofa


Gennemskåret sofaer er store stykker af stue møbler, der kan adskilles, anvendes sammen og arrangeret i en række forskellige former. Hvis du har en sektionsopdelt sofa, der ser slidt, eller hvis du er vokset træt af sin farve, overveje nogle kreative metoder til at dække det og give den et nyt look. Dette sparer dig for spild og omkostninger til bortskaffelse af dit gennemskåret sofa og købe en helt ny.

Tæpper og kaster

En billig og nem måde at dække en sektionsopdelt sofa er at drapere tæpper og kaster over det. Du kan strategisk placere dem til at dække eventuelle slidte pletter eller pletter og gøre din gennemskåret sofa ser så god som ny.

Tilpasset Slipcover

En dyrere måde at dække din sektionsopdelt sofa er at have en slipcover specialfremstillet til brikkerne. Fordelen ved denne metode er, at tilpassede Slipcovers overensstemmelse perfekt til dimensionerne af de sektionsopdelte sofa stykker og vil ikke være tilbøjelig til at glide ud som tæpper og kast. Vælg mønster og farve af materialet og skabe et look til din sektionsopdelte sofa, der vil gøre det se helt anderledes.

reupholstering

Betræk kan være mere effektiv end en brugerdefineret slipcover afhængig af stil og gør din gennemskåret sofa. Hvis den har udsat træ arme eller baser, vil polstring bevare sin oprindelige struktur og stil.

Off-the-Shelf Slipcovers

Mens brugerdefinerede kan slipcovers og polstring både kan være ganske dyrt, off-the-shelf slipcovers kan skabe den samme effekt, hvis du kan finde nogle, der er den perfekte størrelse til din gennemskåret sofa. Fordi disse er lavet i stort antal, du drage fordel af stordriftsfordele og kan købe dem til en brøkdel af, hvad du ville bruge til at have slipcovers specialfremstillede. Dit valg af mønstre og farver er begrænset af, hvad der er til rådighed i butikkerne.


relaterede artikler