Hvad er en løs Laid Paver Patio?

October 7

Hvad er en løs Laid Paver Patio?


En løs-lagt, eller tørlagte brolægger gårdhave består af betonfliser lagt på en seng af sand uden mørtel. Du kan bruge næsten enhver sand undtagen strandsand (fuld af salte), eller sand, der er meget fint.

Forberedelse

Sandet har brug for et solidt grundlag, såsom grus, knust kalksten eller nedbrydes granit; og en løs-lagt gårdhave kan endda lægges på en konkret gårdhave plade, hvis det er niveau. Ukrudt kan være et problem i en løs-lagt gårdhave medmindre haven stof anvendes under påfyldningen.

Installation

Betonudlæggere er ensartede, så de normalt ikke behøver at blive skåret. Afhængig af mønsteret, bør de have en kant. Brug sand i stedet for mørtel faktisk gør dem mere holdbare, da de er fleksible. Korrekt dræning, som kræver en lille hældning, er vigtig.

Vedligeholdelse

Løse-lagt fliser er mindre tilbøjelige til at flytte og revne i frostgrader. Hvis en brolægger bliver plettet, kan du rengøre den med opvaskemiddel - jo før jo bedre - eller vend det eller skifte det ud med et nyt, hvis det er nødvendigt, så det er en god idé at holde et par sidesten fliser.


relaterede artikler