Sådan Skær en Shower Curtain i Half lodret

July 4

Sådan Skær en Shower Curtain i Half lodret


Ikke alle bruser åbninger er ens. Hvis du har en brusekabine og har fjernet eller aldrig havde et brusebad dør, så du ikke behøver en fuld badeforhæng. En halv gardin liner er typisk nok for en brusekabine. Du kan spare penge ved at skære gardinet i to stykker og anvendelse af kun ét stykke af foringen ad gangen. Når meldug bygger op på det materiale, kan du skifte til det andet stykke.

Instruktioner

1 Læg ned gardinet foring eller materiale og strække det, indtil det er fladt. Placer nogle tunge genstande, såsom bøger, i hjørnerne, så materialet ikke bevæger sig.

2 Mål bredden af gardinet og opdele antallet i halve. Mål igen fra den ene side af gardinet banen til midtpunktet. Gøre dette på toppen og bunden af ​​gardinet samt flere punkter flytter ned i midten af ​​gardinet. Dette vil hjælpe dig skære materialet lige. Marker de punkter med en kuglepen.

3 Placer en tommestok ned på gardinet og line det op med dine målte mærker. Tegn en lige linje langs tommestok ned midt i gardinet.

4 Klip langs trukket linie med en saks. Skær omhyggeligt for at opretholde en lige linje.

5 Fold over den afskårne kant af materialet 1/4 til 1/2 inches, hvis materialet er klud. Cut klud kanter skal syet ned, så de ikke trævler.

6 Sy langs folden med en enkel ind og ud sy med nål og tråd.


relaterede artikler