Sådan Erstat Fire Season Windows

April 26

Sådan Erstat Fire Season Windows


Window udskiftning er en opgave, som, når lært, kan udføres på næsten alle mærker eller stil. Der er to grundlæggende typer af vinduer; nybyggeri, eller fin-stil vinduer, der kræver åbningen skal strippet tilbage til væggen ramme eller udskiftning af vinduer, der er installeret i den gamle vinduets karmen. Udskiftning vinduer er langt den enkleste og kan installeres med succes af selv en novice tømrer med lidt erfaring. Four Seasons sælger primært tilt-i skærf dobbelt-hung vinduer, som er nogle af de nemmeste at fjerne.

Instruktioner

1 Lås vinduet og hæve den nederste vinduesramme, eller glasrude, indtil dens nederste kant er fri af karmen. Find låsene på toppen af ​​rammen og trykke dem mod midten. Vip toppen af ​​vinduet ind, indtil den er fri af sidekarm. Slip låsene. Vip vinduet ned, indtil den stikker lige ud fra væggen. Skub hænderne ned siderne og gribe begge sider af rammen fast. Løft op på bunden af ​​den højre side, indtil tappen klikker løs fra sin kanal og den højre side af vinduet vipper op. Løft fast på det nederste venstre hjørne, indtil den klikker løs og løft rammen ud af vinduet.

2 Gentag proceduren med den øverste vinge. Træk den ned, indtil det er klart, find låsene og vip det i. Løft op på de nederste hjørner, og fjern rammen fra vinduet. Rammen er nu klar til at indsætte dit nye udskiftning vindue.

3 Dobbelttjek målingerne af det nye vindue. Det bør være ¼ smallere og ¼ tomme kortere end åbningen i karmen, når vinger er blevet fjernet. Påfør en stribe caulk omkring indersiden af ​​den udvendige trim ring, hvor det vil presse mod ydersiden af ​​huset. Placer afstandsstykker i de nederste hjørner af åbningen på karmen og sæt udskiftning vinduet ind i karmen af ​​det oprindelige vindue.

4 Kør en søm gennem trim på ydersiden af vinduet i toppen for at holde det på plads. Sæt et niveau på karmen og justere mellemlæg efter behov for at centrere boblen i indikatoren. Placer niveau mod siden jamb og juster bunden af ​​vinduet ind eller ud efter behov til niveau det.

5 Drive skruer gennem hullerne i erstatning vinduet karmen, som angivet i de instruktioner, der fulgte med dine vinduer. Typisk vil der være to eller tre skruer på hver side og to skruer i headeren og to i karmen. Brug de skruer, der følger med dit vindue. De selvskærende skruer kræver ingen pilot hul og vil bore i vinyl, træ eller metal vinger på det oprindelige vindue.

6 Mål indvendigt åbning og skære trim, der fulgte med dit vindue til at passe indersiden, for at dække sømmen mellem de nye og gamle vinduer. Brug et hack saven til at skære trim, som typisk er vinyl eller aluminium. Skru trim til vinduet, gennem hullerne med trim skruer. Monter skruehovederne med de medfølgende plastik knapper til at dække dem. Tap dem på plads med håndtaget af en skruetrækker.


relaterede artikler