Hvordan laver Glasfiber Tubs Look New

December 7

Hvordan laver Glasfiber Tubs Look New


Når de ikke rengøres regelmæssigt, glasfiber bøtter bliver grynet og brutto. Mold og rester kan forårsage misfarvning, og vand pletter kan forårsage glasfiber til rust over tid. Imidlertid er glasfiber let rengøres og restaureret til god stand. Hvis du har en glasfiber badekar, kan du gøre det ser nye igen med blot et par enkle trin.

Instruktioner

1 Brug en blød svamp eller klud til at rengøre karret. Undgå slibende enheder, såsom skuresvampe eller strittede børster, som kan ridse glasfiber. Scrub i cirkulære bevægelser til mest effektivt at løfte rester fra karbad.

2 Brug et badeværelse renere godkendt til glasfiber bruge til at rense karbad. Typisk undgå pulverdetergenter. Spray på hele karbad, selv områder, der vises ren, for at forhindre mug og skimmel fra akkumulere. Skrub med en svamp. Skyl de rengøringsmidler, som sæberester kan forårsage mug og meldug.

3 Forbered en pasta af bagepulver og vand til brug på problemområder, såsom overdreven udskud oprustning eller rester, som du ikke er i stand til at fjerne med almindelig rengøring. Brug en kop bagepulver for hver gallon vand. Bland grundigt og gælder for pletter eller pletter. Lad pastaen sidde i fem minutter. Skrub pastaen ind i pletten med en svamp og skyl. Gentag dette trin efter behov, indtil resten af ​​pletten er fuldt løftet.

4 Forkæl formen med blegemiddel. Bland en del blegemiddel med ti dele vand. Hæld opløsningen direkte til formen pletter, og tillade fem minutter til proppen. Skyl grundigt.

5 Forkæl calcium, kalk eller rust med et produkt specielt designet til at fjerne disse spørgsmål efter bekræfter, at produktet er sikkert til brug på glasfiber. Spray produktet på pletterne, og krat med en svamp. Skyl grundigt for at forhindre misfarvning.

TIPS

  • For at holde glasfiber karbad søger nye, håndklæde tørre karbad efter hver brug for at forhindre vand pletter og mug. Spray karbad med en efter-bruser renere efter hver brug. Dette vil forhindre udskud oprustning. For at lave din egen spray, tilsættes 1/3 kop hvid eddike til en 32 ounce sprayflaske og derefter udfylde med vand. Hold sprayflaske handy til brug efter hver bruser eller badekar.

relaterede artikler