Hvordan du udskifter en Storm Door Instruktioner

March 5

Storm døre er en fantastisk tilføjelse til enhver udvendig dør. Du kan åbne en storm dør for at lade frisk luft i huset. Mens lukket, en storm dør hjælpemidler til at forebygge udkast fra kommer ind i huset. Hvis din storm dør er slidt, eller du vil have et nyt udseende, kan du ønsker at udskifte din storm dør.

Instruktioner

1 Mål den aktuelle storm dør. Kig på din flange under måling. Du vil have din erstatning døren at have samme bredde flange.

2 Fjern det gamle storm døren ved at afbryde den automatiske tættere i bunden og holdekæden i toppen. Med en ledningsfri skruetrækker, skru storm dørkarmen fra huset, og fjern den forsigtigt. Tag alle de gamle hardware off dørkarmen samt.

3 Placer den nye storm dør i åbningen og tør fit det på plads. Ved hjælp af en tømrer Torv, sørg hjørnerne i toppen er firkantede. Har en hjælper holde døren på plads, mens du kontrollere, at det er niveau i toppen med en 4-fods niveau.

4 Med din akku-skruemaskine, vedhæfte en skrue på hver karmen hjørne og en skrue på hver header hjørne. Kontrollér at døren stadig niveau.

5 Med døren firkant i åbningen, skrue i de resterende jamb installation skruer.

6 Brug af stencil forsynet med din nye dør, bore hullerne til din dør låsen ved hjælp af de korrekte størrelse bor. Fastgør karmen låsen og døren låsen med de medfølgende skruer.

7 Sæt din dør tættere på din karmen ved at fastgøre beslaget med fire træskruer og sætte tættere i beslaget med stiften. Med døren helt lukket, træk stemplet på døren, indtil du kan tilslutte den til døren.

8 Med caulk og fugepistol, anvende en vulst mellem huset og døren flange på ydersiden.

TIPS

  • Storm døre kan være akavet og tunge. Brug en hjælper.