Sådan Clean en hvid plet fra en glasplade bord

May 31

Din glas bord tilføjer et niveau af raffinement til din spisestue. den daglige brug af tabellen, kan dog tage væk fra sin glans. Skrammer og kondens fra et koldt glas isvand på en varm dag kan forårsage grimme hvide pletter på dit glas bordet. Uanset om din pletten netop har optrådt, eller du har prøvet at ignorere det i ugevis, løsninger er tilgængelige.

Instruktioner

1 Opret en opløsning ved anvendelse af lige dele ammoniak, isopropylalkohol og vand. Tragt opløsningen i en ren sprayflaske. Tåge overfladen af ​​din farvede tabel liberalt. Fordi pletten vil blive blødgjort, vil der ikke være behov for at skrubbe. Du skal blot gnide pletten med en ren klud. Hvis pletten stædigt forbliver Prøv næste trin.

2 Spray et tyndt lag ovnrens på pletten. Lad denne sidde i en time. Fugt en ren bomuldsklud med varmt vand, og tør ovnrens fra pletten. Hvis dette ikke fjerne pletten, gå videre til næste trin.

3 Hæld eddike på pletten. Lad denne sidde i en time til otte timer, afhængigt af alderen af ​​pletten. Tør eddike fra med ru side af en parabol svamp. Da eddike er let surt, det fjerner mineralforekomster og fedtpletter.

4 Poler din frisk renset glas bordplade med citronsaft og avis eller en mikrofiber klud, som du kan købe på dollar butik.

5 Rens din glas bord dagligt, især efter spisning på bordet, for at forhindre pletter fra indstilling og stikning.

6 Undersøg din frisk renset glas bord til mindre ridser. Bestem sværhedsgraden af ​​bunden ved omhyggeligt at køre fingeren langs den. (Hvis du kan fortælle, at bunden kan skære fingeren, skal du ikke forsøge at behandle det selv, men kalder en professionel.) Klem en lille mængde tandpasta på bunden og området omkring bunden. Vent ti minutter, og derefter dække pegefingeren med en ren klud. UB overfladen. Gentag, indtil scratch forseglinger. Hvis den ikke gør det, kalder en professionel.