Ideer til Elk Decor

March 23

Ideer til Elk Decor


Elk dekorationer gør folk tænker på den store udendørs. Når du vælger en elg tema for et værelse, kan du ikke bare bruge et par små nips til at kommunikere temaet. I stedet skal du være kreativ for at omdanne hele rummet ind i en elg-dækket paradis.

gevir Chandelier

Du kan samle elg gevirer i efteråret eller du kan købe en pre-made armatur for en hjortetak lysekrone, der vil henlede opmærksomheden som gæster kommer ind i lokalet. Moderne gevir lysekroner er koblet til pærer og kan installeres til at erstatte enhver standard lysekrone.

Antler Møbler

Accent værelse yderligere med gevir møbler. Brug gevir lyseholdere på bordplader og bogstøtter. Udskift bordben med gevirer, men sørg tabellen afbalanceret ud. Du kan endda accent sofaer og bænke med gevir tilbage og armlæn.

gevir Pull

Accent Kommode skuffer og skab håndtag i din værelser med gevirer. Du kan lave gevir trækker at knytte til hver overflade med en hjortetak stykke, epoxy og to bolte. For en ekstra gevir touch, knytte et træk til en dør Hammeren stykke og gøre en hjortetak dør Hammeren.

Elk Rug

Afslut rummet ved at gøre det klart, hvilket dyr er din favorit med en elg område tæppe. Hvis du har en favorit billede af en elg, kan du bringe billedet til et billede center og bestille en maskinfremstillet område tæppe med elg billedet. Hvis ikke, mange natur og jagt butikker sælger færdige område tæpper.


relaterede artikler