Sådan Forbered Cement til Maleri

June 16

Mens cement er holdbart og relativt billig, er det en temmelig uskøn byggemateriale. Heldigvis behøver du ikke at leve med den kedelig grå æstetiske af cement. Du kan male over stort set alle cement overflade, forudsat at overfladen er ordentligt forberedt. En uforberedt cement overflade vil være meget vanskeligt at male, hvilket gav dårlig maling dækning. Ved at overholde de rigtige forberedelse metoder, vil dit cement overflade være både visuelt tiltrækkende og forseglet korrekt for langsigtet holdbarhed.

Instruktioner

1 Patch revner og fjerne eventuelle potentielle kilder til nye skader før maling. Mens din endelige lag af maling vil hjælpe forsegle beton fra daglige slitage, malingen har også den negative bivirkning af forsegling i mulige problemer. Hvis du maler over revner, kan det være meget sværere at løse dem senere, og du vil ofte ikke mærke, om en lille hårgrænse fraktur er blevet værre under maling job. Desuden bør mulige vandskader og andre strukturelle mangler skal løses, før du anvender nogen maling, der kan dække op på problemet.

2 Rengør cement grundigt. En magt spændeskive virker meget godt for udendørs beton. Til indendørs cement, kan du bruge sæbe, vand og en fugtig klud for at fjerne snavs fra overfladen. For garage gulve, være opmærksomme på fedt eller olierester. For store forekomster af olie, anbefaler HandyHouseholdHints.com hjælp kattegrus til at absorbere olien, så bare fejer væk kuldet. For små pletter, eller for rester efter fejning, bruge en kommerciel kvalitet fedt remover, tilgængelig på de fleste isenkræmmere. Når du bruger fedt remover, anvende produktet og duppes væk olien; aldrig tørre oliepletter, som blot vil udtværes og blive værre.

3 Vent mindst en uge for betonen at tørre efter du er færdig med at vaske overfladen. Selvom det kan synes tør inden for en dag, kan vand være låst inden betonen. Cement er meget porøs, og det skal være helt tørt, før du begynder at male.

4 Brug en stålbørste eller 60 sandpapir og male væk klipper i cement overflade. Børsten vil ikke gøre overfladen glat, men det vil gøre det niveau. Må ikke bekymre dig, hvis du ser små stykker af beton chipping væk som du sand området; en lidt ru overflade vil gøre for bedre primer vedhæftning og det giver også god trækkraft til garage eller kælder gulve. I sidste ende, vil overfladen have en blank maling over den for at gøre den ru overflade lidt glattere og mere indbydende.

5 Påfør primer til overfladen. I tilfælde af garager og uderum, sørg primeren er vejrbestandig. Selv hvis du bruger en god maling produkt til at forsegle cement, der har beskyttende primer aldrig ondt som en anden linje i forsvaret.

6 Vent mindst 48 timer efter priming at starte dit maleri projekt.


relaterede artikler