Sådan Grow Weeping Evergreen Fra en Limb

May 13

Sådan Grow Weeping Evergreen Fra en Limb


Grædende stedsegrønne træer prale en usædvanlig bremse appel med deres lidt hængende grene og lyse farver. Sorter af grædende evergreens kan findes i fyrretræer, cedertræer og grantræer, i henhold til Hjem og Have Idéer hjemmeside. Om en vinter storm forårsagede træet lemmer brud eller du beskæring dine egne grædende stedsegrønne, kan træet stiklinger vandes og pottet at vokse ind i en ny grædende evergreen. Som med ethvert projekt at udrydde et træ lemmer, kan succes variere og tager et år eller deromkring af engagement og omsorg.

Instruktioner

1 Trim grædende stedsegrønne lemmer til at måle omkring 8 inches lang. Fugt nogle papirhåndklæder og wrap omkring bunden spidsen af ​​lemmet. Placér dette tip til en kvart størrelse plastpose og gemme den måde, som du forberede puljen til trimning.

2 Bland en lille mængde tørvemos med nogle sand og sted i bunden af en lille gryde måler ca. 5 inches i diameter. Køb nogle forankring hormon på din lokale havearbejde center. Fjern spidsen af ​​stedsegrønne lemmer fra køkkenrulle og dyppes i forankring hormon.

3 Placer grædende stedsegrønne spidsen i sandet blandingen i lille gryde. Behandl anlægget med sarte omhu, som du stabilisere spidsen i sandet blanding. Opbevar potten udenfor og holde det vandes en til to gange om dagen. Dæk over benet med en plasticpose for at holde på fugtigheden som lemmer rødder. Fortsæt denne rutine for omkring fire til seks måneder. Slæbebåd forsigtigt på stedsegrønne lemmer efter denne tid er gået til at se, om det er rodfæstet. En rodfæstet lemmer vil ikke trække let ud.

4 Flyt et succesfuldt forankret grædende evergreen lemmer fra den lille gryde og sted i en stor gryde med pottemuld og nogle organisk gødning. Tillad denne skæring til at vokse i puljen for omkring et år eller to, indtil træet har etableret ny vækst. Plant dette udviklede lemmer i din have.

TIPS

  • Forsøg på at vokse et træ fra et par grædende stedsegrønne stiklinger til at sikre en større sandsynlighed for succes.

relaterede artikler