Sådan må Diagonal Floor Fliser

December 8

Sådan må Diagonal Floor Fliser


Der er mange måder at lægge gulv fliser, med diagonale fliser er en populær og relativt let løsning. Fliselægning en etage er en patient proces, der involverer præcision og omhu. Men når du er færdig rummet vil blive transformeret. En dejlig fliser og design kan gøre en gammel eller nedslidte værelse ser frisk og ny igen. Før flisebelægning et gulv er det vigtigt nøje at overveje størrelsen og stil flise, du vil bruge. Når du har fået noget i tankerne, kan du begynde layout og installation.

Instruktioner

1 Beregn hvor mange fliser, du behøver. Multiplicer længden af ​​værelset ved bredden af ​​rummet for at finde det område. Så ganger dette tal med kvadratet optagelser af hver flise du planlægger at bruge. For eksempel, hvis det område af rummet er 256 kvadratfod og du bruger 9-tommers fliser, som er 1,78 kvadratfod hver, så du får brug for 456 9-tommers fliser alt.

2 Tegn to rette linjer fra hjørne til hjørne på tværs af lokalet ved hjælp af kridt og et målebånd. Resultatet bør være en kridt X på gulvet, med centrum af X i midten af ​​rummet.

3 Begynd at lægge fliser i midten, hvor det punkt i X er. Læg fliserne, så kanten af ​​flisen er langs kridtstreg. Hold æglæggende fliser, indtil du kommer til væggene.

4 Mål afstanden mellem væg og det sidste hele flise, når en anden fuld flise ikke kan passe. Skær en flise til denne mindre størrelse under anvendelse af en våd sav. Gentag dette for alle de ulige mellemstore områder langs væggen.

5 Påfør mørtel mix med en murske, når alle brikkerne er lagt ud. Omkring 1/4 tomme af mørtel mix være tilstrækkeligt. Så begynder permanent at placere de diagonale fliser, gør ved fire ad gangen mellem sprede mørtel.

6 Når mørtlen har sat, anvende injektionsmørtel mix over hele overfladen af gulvet, og sørg for at fylde alle revner og mellemrum mellem fliserne. Når hele gulvet er dækket i fuger, så brug en svamp og varmt vand til at tørre fuger off flise overflader, efterlader fuger i revnerne. Lad injektionsmørtel tørre i mindst 24 timer.