Sådan fjernes elektriske ledninger

August 7

Sådan fjernes elektriske ledninger


Elforsyningen i dit hus bæres fra rum til rum med elektriske ledninger, på samme måde, som rør bære vand. Elektricitet indtaster dit hus via en central afbryder, som derefter distribuerer strøm til forskellige dele af dit hjem. Fjernelse elektriske ledninger er ikke en vanskelig projekt, men udvise forsigtighed og kender risikoen ved arbejde med elektricitet.

Instruktioner

1 Check med din by eller kommune kode om DIYers udfører el-arbejde. Dette kan ændre sig fra sted til sted. Nogle byer tillader DIYers at udføre el-arbejde, i andre, du måske brug for en tilladelse, mens andre steder kræver en certificeret professionel til at gøre el-arbejde.

2 Sluk for elektricitet til de ledninger, som du ønsker at fjerne. Hvis fjernelse elektriske installationer, for eksempel, skal du slukke for kredsløb, der styrer el på hovedafbryderen. Identitet afbryderen, der styrer el til ledningerne og flyt breaker til indstillingen "off".

3 Fjern eventuelle belægninger, såsom en sokkel eller samledåse dækning, så du kan få adgang ledningerne.

4 Test ledningerne du fjerner med et voltmeter. Måleren bør læse "0", når rører ledningerne med sonderne. Dette vil sikre, at el er blevet skåret korrekt.

5 Skru klemmerne holder ledningerne på plads med en skruetrækker. Træk ledningerne fra terminalerne. Bøj ledningerne tilbage med et par spidstang, hvis det er nødvendigt, så du kan trække ud ledningerne.

6 Find den anden ende af trådene. Afbryd disse ledninger fra terminalerne eller andre ledninger. Hvis disse ledninger er holdt sammen med wire nødder, for eksempel skrue wire nødder fra slutningen af ​​ledningerne. Snoet ledningerne for at få dem fra hinanden. Brug en saks til at klippe væk enhver elektrisk tape holder ledningerne sammen.

7 Fjern ledningerne ved at trække dem gennem væggen eller en ledning. Træk forsigtigt - ikke rykke dem. Dette vil forhindre skade, hvis de bliver fanget på noget i en vægplads eller kanal.

TIPS

  • Læg et stykke elektrisk tape over breaker efter du har vendt det til indstillingen fra, så det ikke er et uheld tændt, mens du arbejder.

relaterede artikler